Internet vybuchuje. Víme, kdo si zahraje nového Batmana!

Internet vybuchuje. Víme, kdo si zahraje nového Batmana!
Armageddon | Buena Vista International
Takže kdo je nakonec oním šťastlivcem? Bohužel/bohudík Ben Affleck. Teď někdo možná naštvaně řve do polštáře (jako jsem to před chvílí dělal já), někdo se třeba jen lehce usmáli a s touto volbou se spokojil. Tak jako tak, řekl bych, že snad nikdo z ní nebude vyloženě nadšený. Ale je to tak a Ben si zahraje v novém Batmanovi vs. Supermanovi po boku Henryho Cavilla.
Ben Affleck
Armageddon | Buena Vista International
Ve Warner Bros. původně chtěli Benovi předat režii týmovky Justice Legue, která nakonec byla odložena na neurčito. V únoru se spekulovalo, jestli se Ben neujme jen režie, ale zda si v DC universu nestřihne i roli Batmana. Fanoušci to tehdy nebrali moc vážně, zato producenti očividně ano.
Henry Cavill
Muž z oceli
Přesto, že si Affleck za posledních pár let doslova vybojoval reputaci fantastického režiséra, nikdo z nás nezapomíná na dobu, kdy naprosto zruinoval hrdinského Daredevila pouhým jedním snímkem. 
Ben Affleck
Ben Affleck
Ale dost vaty kolem. Jak jste Vy spokojeni s touto volbou? Myslíte si, že si Ben s Henrym na place sedne nebo jim to nebude "klapat"?
Dodatek Tomáše "Hardyho" Chvály
Džany by si mohl vysloužit hate za to, že Bena v zásadě odsoudil, ale osobně bych se rád postavil na jeho stranu a bránil ho svým nesuperhrdinským tělem. Mám Bena rád jako režiséra a stejně jako většina lidí ho v toleruji ve filmech Kevina Smithe (protože ve filmech Kevina Smithe jde tolerovat všechno), ale herecky Ben nikdy nezářil a jeho Daredevil je dodnes jednou z nejbolestivějších komiksových zkušeností. Pravda, Batman, jemuž do tváře není většinu času vidět, by mu ještě jakž takž jít mohl. Ale oslňující milionářský playboy? Robert Downey jr. se teď někde musí DC hrozně smát...
Obrázek článku