Avengers 2 přivedou na plátna kin Ultrona - svého největšího protivníka

Avengers 2 přivedou na plátna kin Ultrona - svého největšího protivníka
Na letošním Comic-Conu se se senzacemi doslova roztrhl pytel a tak nikoho asi nepřekvapilo, že si přihřál polívčičku i Marvel. Zástupci studia společně s Whedonem oznámili, že dvojka ponese název Avengers: Age of Ultron.
avengers-2-privedou-na-platna-kin-ultrona-sveho-nejvetsiho-protivnika
Natáčení druhého dílu Avengers by mělo začít v březnu 2014 a premiéra je v plánu na květen následujícího roku. Samozřejmě se vrátí všichni známí hrdinové z předešlého dílu - Hulk, Black Widow, Hawkeye, Thor, Iron Man i Captain America. Vedle nich se postaví členové marvelovského vesmíru, kteří se na plátnech kin dosud neobjevili. Již dříve Whedon oznámil, že řady mstitelů rozšíří sourozenecká dvojice Quicksilver a Scarlet Wich.
No a nyní přibyl i nutný zástupce druhé strany, v tomto případě Ultron.
avengers-2-privedou-na-platna-kin-ultrona-sveho-nejvetsiho-protivnika-1
Ptáte se kdo to je? Ultron je superpadouch, který se poprvé objevil v roce 1968. Jeho autory jsou spisovatel Roy Thomas a animátor John Buscema. Jedná se o robota, jehož původ je tak trochu neznámý... Jedno je ale jisté již teď, Ultron je záporák a jeho cílem je zničit Avengers. Kdo by chtěl po Ultronově původu pátrat, nebo ho dokonce zná, není mu to k ničemu. Whedon totiž uvedl, že si pro film zvolili svůj vlastní originální příběh.
avengers-2-privedou-na-platna-kin-ultrona-sveho-nejvetsiho-protivnika-2
"Z komiksu si vždy bereme jen to, co potřebujeme a co můžeme použít," uvedl Whedon. "Mnoho věcí musí jít stranou. Ultron je jedním z největším nepřátel Avengers a byl jím poměrně dlouho. Takže mě překvapuje, že se lidé diví, že ho chci ve filmu. Máme pro něj ale svou vlastní verzi příběhu."
Díky tomu bude jiná i celková nálada snímku. "Avengers 2 budou temnější. Přítomností Ultrona zavedeme do dějové linie prvky sci-fi."
Jen doplníme, že hlavním dějištěm druhého dílu bude Londýn.