Transformers 4: Nabírají herce a prozradili zápletku

Transformers 4: Nabírají herce a prozradili zápletku
První díl Transformers (2007) byl nejlepší a s dalšími díly šla kvalita i příběh strmým pádem dolů. Ani to ale nezabránilo fanouškům, aby nechali v kinech přes miliardu dolarů. Výtečný důvod, proč v sérii pokračovat. Co na tom, že zápletka je téměř vždy stejná - Autoboti na jedné straně, Deceptikoni na té druhé a ubohé lidstvo uprostřed. Boj dobra proti zlu v plné parádě a když se kácí les, samozřejmě lítají třísky. Co na tom, že je během toho všeho půlka města zničena, stovky aut se přemění na vraky a tuny spotřebované munice ochudí americkou armádu. Hlavně že opět zachráníme svět, ne? :-)
Transformers 3: Odvrácená strana Měsíce
| BontonFilm
Promiňte, ale rýpnout jsem si musela, jelikož filmaři prostě mají v téhle sérii tendenci pořád točit to samé. Hlavní jsou zisky a Transformers jsou v tomhle ohledu sázkou na jistotu. Takže se blíží pokračování Transformers 4.
Režisér Michael Bay se intenzivně věnuje přípravám, neboť natáčení by mělo propuknout během velmi krátké doby a když se ho novináři zeptali na to, jak by snímek jednou větou popsal, řekl: "Pekelná honička." Podle toho bychom si minimálně mohli dělat zálusk na pořádně akční podívanou v divokém tempu, v němž se budou roboti skládat a rozkládat ještě bombastičtěji a třeba padne za vlast i několik dalších domů a silnic, ale asi nic víc. Nebo ano?
Je tu jistá naděje...
Transformers
| DreamWorks Pictures & Paramount Pictures
Bay sám totiž slíbil, že noví Transformeři budou zcela jiní a i děj bude odlišný od toho, na co jsme zvyklí. Bude se odehrávat přesně 4 roky po trojce a kompletně změněné bude i herecké obsazení. Každopádně se prý můžeme těšit na druhou trilogii! Takže po dobrých zprávách je tu hned ouha...
Transformers: Pomsta poražených
Transformers: Pomsta poražených | Paramount Network
V hlavních rolích se představí Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz a nově příchozím je podle posledních zpráv i Stanley Tucci. Natáčení Transformers 4 se vrátí zpět do Detroitu (již potřetí) a kromě této informace (která nadchla místní obyvatele a podnikatele, neboť přísun filmařů jim slibuje práci na několik let dopředu) poodhalil štáb i následující zápletku:
Lidstvo se pomalu zotavuje z posledního incidentu. Autoboti a Deceptikoni z planety zmizeli, ale i tak se našla skupina mocného podnikatele a vědců, kteří se chtějí poučit a na základě vědomostí o Transformerech chtějí dojít s technologiemi až za jejich dosavadní hranice. To vše samozřejmě v době, kdy se Země ocitá v hledáčku pradávného mocného Transformera. Další epická bitva mezi dobrem a zlem, svobodou a otroctvím přichází...
Tak co, zní vám to zcela odlišně?