Nespoutaný Django si vyšlápne na Spider-Mana

Nespoutaný Django si vyšlápne na Spider-Mana
Překlad: Včerejší halloweenský večer jsem strávil v kostýmu Electra. Sedí dobře.
nespoutany-django-si-vyslapne-na-spider-mana
Electro
Ostatně, mohou si za polotovar vyvolávající smíšené reakce sami. Snímek byl před uvedením do kin radikálně prostříhán a všechna ta slíbovaná revoluce nakonec skončila na podlaze střižny (včetně rozvedení zápletky okolo smrti Peterových rodičů). Dvojka nesmí být jen slušná. Pokud to má pavouček doskákat alespoň k nové trilogii a neskončit podobně jako Titáni druhou štací, je třeba napnout veškeré síly. Třeba tím způsobem, že se vybere stylový záporák. Hajzlíci jsou vždycky vděčná meta a to nejen divácká, ale i herecká. Kdo má reálnou šanci, že se se Spider-Manem ve dvojce utká? Podle posledních zvěstí Oscarem oceněný sympaťák Jamie Foxx (na titulní fotce).
Foxovo jméno se točí okolo padoucha jménem Electro, který kolem sebe rád metá blesky. Tenhle záporák má v komiksech slušné renomé, takže je jeho angažování pro "pořádné nakopnutí" série jednoznačně rozumným tahem. Bude Foxx u toho? Zatím nic není jisté, ale šance jsou prý vysoké, přičemž samotný Foxx fámu (možná jen pro své pobavení) přiživil na Twitteru:
django-si-vyslapne-na-spider-mana
Překlad: Včerejší halloweenský večer jsem strávil v kostýmu Electra. Sedí dobře.
Tak co myslíte? Je Foxx vhodným materiálem pro někoho, kdo zatopí pod kotlem oblíbenému superhrdinovi? Potenciál tahle volba bez debat má.
Víte že...
... v roli Lizarda jsme mohli vidět i Michaela Fassbendera? Byl hlavním favoritem studia, ale nakonec dal přednost X-Menům.