Studio Disney oficiálně potvrdilo přípravy druhých Avengers

Studio Disney oficiálně potvrdilo přípravy druhých Avengers
Monstrózní tržby i úspěch u kritiky nenechaly asi ani toho největšího skeptika na pochybách, že by snad studio pokračování superhrdinské týmovky Avengers zařízlo. Tiskové oddělení Disney proto s oficiálním potvrzením produkčních příprav dvojky nedělalo žádné průtahy.
Tiskové prohlášení vyznělo samozřejmě ve světle fenomenálního diváckého úspěchu jedničky, která v českých kinech běží od minulého týdne, a hlavně potitulkové scéně, která na dvojku otevřeně poukazuje, trochu nadbytečně, ale přesto dokáže jistota, že se dalšího comicsového slugfestu skutečně dočkáme, zahřát u srdce. Zbývá už jen doufat, že se režie opět ujme dle svých vlastních slov extrémně vyčerpaný Joss Whedon.

Obchodní ředitel studia Disney Bob Iger označil na závěr prohlášení první Avengers za "perfektní příklad toho, proč tak milujeme Marvel".
A není divu: Avengers jsou pro Disney i Marvel skutečným zlatým dolem. Jak se můžete dočíst například zde, již během premiérového víkendu urazili rekordních 200 milionů dolarů a od té doby téměř nezpomalili. Rozhodnutí odklepnout dvojku tedy asi nepatřilo úplně k nejtěžším...
studio-disney-oficialne-potvrdilo-pripravy-druhych-avengers