Pracovitý Vin Diesel nás zavalí akcí

Pracovitý Vin Diesel nás zavalí akcí
Tak předně, věřte, nevěřte, další díl se zabijákem Riddickem opravdu vzniká. Natáčení startuje letos v září, přičemž na režijní stoličku znovu usedne David Twohy, který natočil jak Černočernou tmu, tak i Riddicka.

Taktéž se bohužel nevyhneme dříve inzerované rodinné sci-fi komedii The Machine. V ní si Diesel zahraje prototyp robota, který měl sloužit jako ultimátní zbraň. Místo toho šel projekt k ledu a robot s ním. Když ho o dvacet let později náhodou objeví malý chlapec, ohrozí sebe i svou rodinu. Jistí lidé totiž nechtějí, aby se o tajném projektu vědělo. Vyšlou proto pár čističů, aby se o rodinu postarali. No a Dieselův robot začne rodinu chránit. Ano, zní to tak trochu jako dvojka Ochránce. Ale naštěstí se Diesel již upsal i Rychle a zběsile. Ta by měla do kin dorazit v květnu roku 2013.
No a nejnověji si též Diesel vzal na své bedra zatím nepojmenovanou akčňárnu, kterou napsali Oliver Butcher a Stephen Cornwell. Ti dva spolu sesmolili Neznámého, což je mírně problematická vizitka. Snad se tentokrát více zaměřili na akci a postavy a méně na nesmyslně fantastické zápletky.