Fantastická zvířata 3 již za týden na HBO Max

Fantastická zvířata 3 již za týden na HBO Max
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství | Warner Bros.
HBO Max si premiéru Brumbálových tajemství připravilo na 30. května! Navíc již 26. června zamíří snímek na DVD a blu-ray s řadou bonusů v podobě Brumbálova rodinného stromu, vystřižených scén a dalších chuťovek, které by milovníkům Fantastických zvířat neměly uniknout.
A pokud patříte mezi fanoušky snímků s Harrym Potterem, máme pro vás ještě jednu zprávu – HBO Max plánuje z tohoto magického světa od J. K. Rowling více obsahu. Nové projekty ze světa Harryho Pottera nyní HBO Max projednává se samotnou J. K. Rowling a zvažuje různé možnosti.
Richard Coyle, Jude Law
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství | Warner Bros.
Ve hře tak mohou být seriály, filmy či animované pořady. Vybírat je určitě z čeho, otázkou je, zda k tomu dá Rowling souhlas a jestli bude o nové dobrodružství z Bradavic někdo stát. Filmová série Fantastických zvířat totiž není tak úspěšná jako filmy o Harrym Potterovi. A zájem o ně s každým dílem klesá, a to natolik, až se objevily dohady, že studio Warner Bros. od plánovaných pěti celovečerních snímků Fantastických zvířat upustí a možná skončí u již vydané trilogie.