Obi-Wan Kenobi: Slavný rytíř Jedi se vrací. Známe datum premiéry a představujeme první plakát

Obi-Wan Kenobi: Slavný rytíř Jedi se vrací. Známe datum premiéry a představujeme první plakát
Obi-Wan Kenobi | Disney
Pokud patříte mezi milovníky Star Wars světa, měli byste si v kalendářích zakroužkovat datum 25. května. Přesně tento den se vrátí Ewan McGregor v roli slavného rytíře Jedi.
Od bolestivých událostí na Mustafaru, kdy byl Obi-Wan svědkem pádu svého přítele a padawana Anakina Skywalkera, jenž přešel na temnou stranu Síly, uběhlo již deset let. Impérium vítězí a stárnoucí Jedi si musí najít místo v novém řádu světa i na nové planetě, na které zanechal i jedno z Anakinových dvojčat...
obi-wan-kenobi-ocekavany-serial-odtajnil-datum-premiery-i-prvni-plakat
Obi-Wan Kenobi | Disney
Vedle Ewana McGregora se vrací i Hayden Christensen v roli Darth Vadera, což je skutečně velká událost a obrovské překvapení (zdálo se, že jeho kariéra už skončila), dále Joel Edgerton a Bonnie Piesse jako Owen a Beru Larsovi. Nově příchozími jsou například Kumail Nanjiani, Rupert Friend, O’Shea Jackson jr. nebo Sung Kang.
Režisérkou seriálu Obi-Wan Kenobi je Deborah Chow (dělala už epizody Mandaloriana nebo seriálu Mr. Robot), autorem scénáře Joby Harold (napsal například sci-fi s Tomem Cruisem Na hraně zítřka nebo Krále Artuše režiséra Guye Ritchieho).