Nový Resident Evil fanoušky v kinech zklamal. Netflix má naštěstí v záloze hraný seriál a uvolnil první upoutávku

Nový Resident Evil fanoušky v kinech zklamal. Netflix má naštěstí v záloze hraný seriál a uvolnil první upoutávku
Resident Evil: Lék | Netflix
Oblíbená streamovací společnost konečně přestala mlžit, využila premiéry Resident Evil: Raccoon City a přináší několik informací o svém připravovaném hraném seriálu. Konkrétně ponese název Resident Evil: Lék, bude mít osm epizod a jeho příběh bude rozdělen do dvou časových rovin.
V první z nich se čtrnáctileté sestry Jade a Billie Weskerovy přestěhují do New Raccoon City, kde zjistí, že jejich otec skrývá temné tajemství, které by mohlo zničit celý svět. Druhá časová linie se bude odehrávat v budoucnosti, kdy zbývá již pouhých 15 milionů přeživších, přičemž více než 6 miliard zvířat a lidí je nakaženo smrtícím T-virem. V téhle časové rovině už rozhodně není svět bezpečné místo a hlavní hrdinkou bude v tu chvíli již třicetiletá Jade.
novy-resident-evil-fanousky-v-kinech-zklamal-netflix-ma-nastesti-v-zaloze-hrany-serial-a-uvolnil-prvni-upoutavku
Lance Reddick | Lionsgate
Pokud jde o hlavní postavy, zatím víme jen to, že otce Jade a Bille si zahraje Lance Reddick (série John Wick). Jakkoli je skvělý herec, jeho obsazení do role budí vášně, protože ve hrách byl Albert Wesker vždy bílé barvy pleti.
Datum premiéry zatím Resident Evil: Lék nemá, samotné natáčení nicméně zdržela pandemie a je velmi nepravděpodobné, že by seriál vyšel na Netflixu dříve než v druhé polovině příštího roku. A na konec slibovaná první upoutávka. Je sice extrémně krátká, ale fanoušky i to málo určitě potěší.

Trailer na Resident Evil: Lék

Resident Evil: Lék