Remake jednoho z nejlepších zombie hororů posledních let našel režiséra

Remake jednoho z nejlepších zombie hororů posledních let našel režiséra
Vlak do Pusanu (2016) | Next Entertainment World
Původní Vlak do Pusanu (2016) se téměř kompletně odehrává v jedoucím vlaku, ve kterém se rychle rozšíří vir, jenž pasažéry mění na kousavé a ďábelsky rychlé zombíky. Zbytek světa na tom není o moc lépe, naopak, film se odehrává na samotném počátku zániku civilizace. Podle informací od Deadlinu se tak po úspěchu filmu americké studio Atomic Monster, v jehož čele stojí legendární hororový tvůrce James Wan, rozhodlo udělat novodobou verzi. A do režisérského křesla nakonec usedne Timo Tjahjanto.
Tento indonéský autor je znám především díky svým akčním snímkům, ovšem hororový žánr mu také není cizí. Mezi jeho nejznámější akční filmy patří například Headshot (2016) a The Night Comes for Us (2018). Z hororového hlediska zabodoval se svým posledním snímkem May the Devil Také You (2018). O scénář se stará Gary Dauberman, další hororový nadšenec, který pracoval na scénářům k filmům jako To (2017) a Sestra (2018).
Jelikož ale scénář ještě údajně není dokončen, těžko říct, kdy přesně se remaku dočkáme. Tak se raději obrňme trpělivostí. Tu každopádně mnozí filmoví fanoušci v momentální době pandemie pravidelně trénují.
Gong Yoo
Vlak do Pusanu