Thor 4: Chris Hemsworth nebude jediný, kdo se v připravované marvelovce chopí mocného Mjolniru

Thor 4: Chris Hemsworth nebude jediný, kdo se v připravované marvelovce chopí mocného Mjolniru
Chris Hemsworth jako Thor | Marvel Studios
Jak k tomu dojde a za jakých okolností, všichni samozřejmě tají, smrt nordického Boha hromu to snad ale nebude, neboť sám Chris Hemsworth již dříve prozradil, že se role Thora ještě nějakou zbavit nehodlá. Tedy minimálně na to má smlouvu s Marvelem, který s ním i nadále počítá.
Chris Hemsworth
Thor: Temný svět
Příběh ke čtvrtému filmu je v rukách Taiky Waititiho, který právě pracuje na scénáři a připravuje se na to, že by na začátku ledna příštího roku mělo začít natáčení. Chris Hemsworth to prozradil spolu s tím, že se na natáčení moc těší a stojí před ním další výzva, jelikož Thora čeká zase něco nového.
"Moc se těším, že budu dělat zase něco jiného," uvedl v rozhovoru pro australskou společnost Swisse. "V posledních třech filmech jsme přišli s různými podobami Thora a lidé nyní očekávají, že dojde k nějakým dramatickým změnám. Takže nás v tomto směru čeká pořádný kus práce."
Chris Hemsworth, Natalie Portman
Thor: Temný svět
Vedle Chrise Hemswortha a Natalie Portman se ve snímku objeví Tessa Thompson jako Valkýra a Christian Bale v roli ústředního padoucha. Navíc, jak víme z Endgame a Spider-Mana: Daleko od domova, Thor odletěl se Strážci Galaxie, takže je tu možnost, že by se ve snímku mohl objevit i někdo z nich (pokud ne všichni).
Premiéra snímku Thor: Love and Thunder by měla proběhnout v únoru roku 2022.