Dostane nepopulární postava ze Star Wars svůj vlastní seriál?

Dostane nepopulární postava ze Star Wars svůj vlastní seriál?
Star Wars: Poslední z Jediů | Walt Disney Studios
Herečka Kelly Marie Tran to po premiéře dílu Poslední z Jediů (2017) neměla na sociálních sítích úplně jednoduché. Mnoho rozlícených fanoušků jí posílalo nenávistné zprávy kvůli její postavě Rose Tico, povstalecké sympaťačce, která ale mnohým příliš k srdci nepřirostla. Možná proto byla její role ve Vzestupu Skywalkera (2019) značně omezená. Vypadá to ale, že i po konci novodobé trilogie zde je možnost, že se herečka ke své rozporuplně přijaté postavě vrátí. Téměř před rokem režisér Jon M. Chu, který stojí například za úspěšnou romantickou komedií Šíleně bohatí Asiati (2018), by rád pro Disney+ natočil seriál ze světa Star Wars, kde by Rose byla hlavní protagonistkou. Ne všichni fandové chovají k postavě negativní pocity, přičemž Chu je právě jeden z těch, kteří si myslí, že si v posledním díle trilogie zasloužila větší slávu a prostor. Sama herečka se k onomu nápadu vyjádřila také.
„Já nevím. Fakt nevím. Je to vlastně zvláštní. Být součástí toho světa mě nesmírně bavilo, ale myslím si, že aby takový projekt fungoval, musely by všechny kusy skládačky perfektně zapadat do sebe, stejně tak by pro to měl být pravý čas, pravý moment a pravý příběh. Ale opravdu nevím.“
Herečka však souhlasila s tím, že případný seriál by mohl důkladněji rozvinout Rosin charakter, stejně tak si myslí, že něco takového by si zasloužily další postavy. Zda k samotnému seriálu skutečně dojde je prozatím ve hvězdách, ale značka Star Wars je pro Disney dost spolehlivý zlatý důl, tudíž je to více než možné.
Ocenili byste seriál s Rose?
Kelly Marie Tran, John Boyega
Star Wars: Poslední z Jediů