Šíleně bohatí Asiati

65%
Šíleně bohatí Asiati

Když Newyorčanka Rachel Chu souhlasila, že na léto odletí se svým přítelem a snad i budoucím manželem do Singapuru, představovala si, že s ním stráví příjemnou dovolenou ve skromném rodinném domě. Nick jí ale zapomněl sdělit několik důležitých detailů – že dům, ve kterém vyrůstal, připomíná palác; že v dětství cestoval častěji soukromým letadlem než autem; že je zkrátka jednou z nejlepších partií v zemi.

Jakmile Rachel vystoupí z letadla, pochopí, že když se ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, okamžitě se stává terčem zkoumavých podhledů, závisti a intrik. Její klidná dovolená se brzy mění v překážkovou dráhu, na které se musí vypořádat se starou i novou garniturou bohatých, s až příliš zvědavými příbuznými a se zákulisními praktikami lidí, jejichž hlavní starostí je šplhat vzhůru po společenském žebříčku. 




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Z toho,že film zažil celosvětový úspěch nejsem moc překvapený. Přece jen je po celém světě spousta Asiatů,kteří rádi snímek podpoří. Spíš mne překvapilo jaké nadšené ohlasy kolem něj panovaly. Podle mne je to jen obyčejná romantická komedie,kterých jsem za poslední roky viděl mraky. Další věcí,která mne zarazila je délka. Dvě hodiny byly na takový typ komedie hrozně moc. Častokrát jsem tak kontroloval hodinky jak se mi film vlekl. Pokud pominu všudypřítomné asiaty,tak je děj naprosto tuctový a po střechu narvaný klišé. Je zcela jasné jak se bude film vyvíjet i jak skončí. Díky tomu bohatství co zde hraje velkou roli je všechno velmi barevné a pěkné pro oko. Herecky nic extra,takový standart. Marně přemýšlím jestli byl ve filmu moment,že bych se zasmál. Mám pocit,že tam nic takového nebylo a to bych od komedie zrovna očekával. Další věc co mi přišla zvláštní,že tam skoro nikdo nemluvím svým rodným jazykem a všichni mluvili anglicky. Na to jak si rodina potrpěla na zvyky a tradice,tak jim mluvit jinou řečí nijak nevadilo. Další věc jsou ty jména,čekal bych je asi víc asijské než třeba Nick. No jenže to už v tom možná hledám zbytečné drobnosti. Za mne tedy trochu lepší průměr. S jistou vím,že už si film nikdy nepustím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
V rámci žánru asi to nejlepší za několik let. Fakt parádní romantika s tak akorát dávkou dramatu i komedie.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
dve filmove hodiny ktore vyvrcholia neskutocnym zaverom, to si ale iba predstavovali tvorcovia. v skutocnosti je to pekne nakrutena nuda...

Dodatečné informace

Původní název:
Crazy Rich Asians (více)
  • USA Šíleně bohatí Asiati
  • USA Crazy Rich Asians
  • USA Bajecznie bogaci Azjaci
  • USA Crazy Rich
  • USA Crazy & Rich
  • USA Podres de Ricos
  • USA Šialene bohatí aziati
  • USA Безумно богатые азиаты
Země původu:
USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
238,54 mil. USD (celosvětově)

Další z kolekce Šíleně bohatí Asiati