Video: Kdepak Přátelé, Jokerové by si zasloužili vlastní sitcom!

Video: Kdepak Přátelé, Jokerové by si zasloužili vlastní sitcom!
Jokers | Darth Blender
Video dali dohromady borci z YouTube kanálu Darth Blender a ke cti jim slouží, že nezapomněli zařadit ani úplně prvního Jokera, jehož si v šedesátých letech (ano, už tehdy byl Batman!) zahrál Cesar Romero.

Jokers: Intro ve stylu Přátel:

Batman
Poslední verze známého šíleného klauna se zhostil Joaquin Phoenix a učinil tak způsobem, že si nejspíš dojde pro Oscara. V rámci role by byl (po zesnulém Heathu Ledgerovi) již druhý, což se tuším zatím povedlo v historii filmu jen jednou (Robert De Niro a Marlon Brando za Vita Corleoneho).
Jokera s Phoenixem momentálně hrají kina po celé České republice. Pokud jste ho ještě neviděli, měli byste to rozhodně napravit. Vážně stojí za to.
Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker.
Joker
Joker