Aquaman se bude mstít za smrt manželky

Aquaman se bude mstít za smrt manželky
Braven | Saban Films
Jason Momoa se v něm ujme hlavní role zdrceného muže jménem Cooper, který se snaží pomstít lidem zodpovědným za smrt milované manželky. Vedle krvavé msty má ale ještě jeden úkol, ochránit za všech okolností svou dceru, jedinou rodinu, která mu ještě zbyla. Sympatický vlasáč to nebude mít snadné, ale určitě se s tím popasuje se svým osobitým šarmem.
Jason Momoa
Aquaman
Autory scénáře jsou Gregg Hurwitz a Philip Eisner, o poslední úpravy se postaral Will Staples. Režírovat bude Brian Andrew Mendoza. Kromě hlavní role bude Jason Momoa projekt i produkovat. Zatím ale není jasné, kdy by se mohl snímek Sweet Girl začít natáčet. Jason Momoa má právě plné ruce práce s dotáčením nové verze Duny a čeká ho též druhý díl Aquamana...
Pro Briana A. Mendozu půjde o režijní debut, s Jasonem ho ale pojí dlouholeté přátelství, kdy spolu pracovali na snímku Braven a seriálu Frontier. Společně také založili produkční společnost Pride of Gypsies.
Sněžná past
Braven
"Právě si stavím tým snů," uvedl na adresu nového projektu Momoa. "Brian je můj nejlepší přítel, mým parťákem je již přes deset let. Moci s ním spolupracovat a uskutečnit jeho vizi je splněný sen."