REVENANT v bikinách uprostřed spalující pouště. Tahle pomsta bude sladká

REVENANT v bikinách uprostřed spalující pouště. Tahle pomsta bude sladká
Pomsta | M.E.S. PRODUCTIONS - MONKEY PACK FILMS

Pomsta: Trailer (18+)

Pomsta
Celovečerní debut režisérky Coralie Fargeat (Neviditelný cirkus) přinese vskutku živočišnou, agresivní a drsnou podívanou (přístupnost v České republice od 18 let), v níž hlavní hrdinka v podání Matildy Anny Ingrid Lutz (Kruhy) bere spravedlnost do vlastních rukou a navíc jde proti stereotypům zobrazování žen ve filmech jako pouhých líbivých přívěsků.
revenant-v-bikinach-uprostred-spalujici-pouste-tahle-pomsta-bude-poradne-krvava
Oficiální text distributora: Bohatí milující tatínkové od rodin se jako každý rok sejdou uprostřed pouště, aby posílili své mužství a vybili stres pořádným lovem. Tentokrát si ale jeden z nich přiveze milenku, neuvěřitelně sexy „lolitu“, o níž se rychle začnou zajímat i ostatní. Věci se však vymknou kontrole a začne nemilosrdný lov...
Tvůrci filmu uvádějí, že Pomsta je v podstatě odpovědí na způsob, jakým jsou ženy ve filmu reprezentovány, často jsou jen doplňkem nebo sexuálním objektem, který někdo svléká nebo ponižuje. Pomsta si s tímto zobrazením na začátku filmu hraje na maximum a tím víc se potom vše zvrtne. Z naivky se stane hlavní postava filmu, superžena a hlavní pohon akce.
„Až do teď byl tento druh filmů vytvářen prakticky exkluzivně muži. Pomsta je má ženská vize žánrovky. Je to můj druh filmu, který ve mně rostl a stavěl můj život filmového fanouška a později filmaře. Skutečná živočišná a zarytá žánrová filmařina, v níž násilí a sny existují při sobě a kde síla symbolů vyloženě exploduje,“ říká režisérka Coralie Fargeat.
e6e13bfc
1f0fc721