Deadpoola není nikdy dost, tak proč si ho nedat v seriálové verzi?

Deadpoola není nikdy dost, tak proč si ho nedat v seriálové verzi?
Deadpool | Marvel Studios
Marvel a jejich Avengers jsou jasným důkazem toho, že to jde. A je jim i ztraceně jasné, že v nejlepším se má skončit. Milým Avengers tedy budeme muset sát sbohem a s novým zítřkem (po zatlačení slzy) přijdou i noví hrdinové, jejichž součástí by se paradoxně mohl stát i sám Deadpool (pokud by dokázal ukrotit svůj temperament). Také je tu možné rande s Wolverinem, to si Deadpool přeje snad nejvíc. :-D Toto téma ale nyní musíme nechat stranou a pojďme se vrátit k nové Deadpoolově budoucnosti.
deadpoola-neni-nikdy-dost-tak-proc-se-nepustit-i-do-animovane-roviny-2
Sám spolutvůrce Deadpoola Rob Liefeld prozradil, že v současné době propukly přípravy na zcela nový animovaný seriál! Ke kýženému cíli je ještě daleko, ale v několika málo letech by se fanoušci mohli dočkat Deadpoolových animovaných dobrodružství, samozřejmě již v produkci Marvelu. Liefeldův sen o tom, aby jeho oblíbený hrdina měl svůj vlastní televizní pořad, se tedy zase o kousek přiblížil skutečnosti.
deadpoola-neni-nikdy-dost-tak-proc-se-nepustit-i-do-animovane-roviny-3
Na premiéru si asi ještě dlouho počkáme, ale příslib seriálu, sólovky se členy X-Force v hlavních rolích a k tomu možný Deadpool 3 to není zlé, že? :-)