Zaujali vás hrdinové X-Force? Budou mít vlastní sólovku!

Zaujali vás hrdinové X-Force? Budou mít vlastní sólovku!
Deadpool 2 | 20th Century Fox
Jak se dalo očekávat, studio Fox hodlá z Deadpoolových úspěchů těžit a natočí spin-off z Deadpoolova světa s názvem X-Force. Zatím potvrzenými hrdiny jsou Deadpool, Domino a Cable. Režírovat a psát scénář bude Drew Goddard.
„Miluju komiksy a miluji Ryana, Joshe i Zazie,“ uvedl na adresu plánovaného projektu Goddard. „Je to čistě o tom, že ty postavy miluju, a ne tolik o příběhu nebo zápletce. A chci je vidět v další akci a spolupráci.“
Josh Brolin
Deadpool 2 | Twentieth Century Fox
Jakmile se Goddard k tomuto kroku odhodlala, šel se domluvit i s Ryanem Reynoldsem o tom, že by rád natočil X-Force. Reynolds jako jeden ze scenáristů mu moc hrdinů k použití nenechal, ale to prý vůbec nevadí a jistě se jim podaří vymyslet, jak s tématem naložit. Navíc prý stejně jako v případě Deadpoola bude chtít pro svůj snímek eRkové označení.
Deadpool 2
Deadpool 2 - Domino (Zazie Beetz) | CinemArt
Tak se nechme překvapit, i když tvrzení o prvotní lásce k hrdinům na úkor příběhu a zápletky ve mně příliš důvery nevyvolává. Prsknout do filmu Deadpoola, nechat ho hláškovat a střílet kolem sebe bez alespoň trošku uceleného příběhu mi dost smrdí...
Na druhou stranu, diváci Deadpoola milují a Ryan Reynolds se nechal slyšet, že si nemyslí, že by studio chtělo natočit Deadpoola 3. Že by toto byl jejich plán? Zkusit týmovku jako kdysi Marvel?