Robin Hood: Finální trailer slibuje akční komedii ve velkém stylu

Robin Hood: Finální trailer slibuje akční komedii ve velkém stylu
Robin Hood | Lionsgate
Finální trailer ale nabízí celkem sympatický úhel pohledu - prezentuje film jako odlehčenou akční komedii, takovou tu, v níž se sice objektivně (vyjma zlých lidí) nemůže stát nikomu nic extra hrozivého, ale celku nechybí švih, dobře říznuté hlášky, sympatičtí herci a patřičně vyleštěný vizuál:
Robin Hood
Pravda, originalita pražádná, ale je z toho cítit taková ta sympaticky ztřeštěná energie, kterou uměl do svých filmů dříve vtěsnat Michael Bay (než ho celý Hollywood začal hrozně nudit a už jen látal roboty). Snímek natočil na poli filmů neprověřený Otto Bathurst, který se nicméně coby režisér podepsal pod kultovními seriály Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu a Černé zrcadlo.
Robin (Taron EgertonKingsman), válkou zocelený bojovník, se vrací z křižáckých výprav, aby společně s svým maurským přítelem Malým Johnem (Jamie FoxxNespoutaný Django) povstal proti zkorumpované anglické vládě v moderní vzrušující akční podívané plné zběsilých bojů, epické válečné choreografie i nadčasové romantiky. Premiéra 29. listopadu.
Taron Egerton, Jamie Foxx
Taron Egerton