Kevin Spacey ještě není úplně pryč. Podívejte se na trailer na jeho opravdu poslední film

Kevin Spacey ještě není úplně pryč. Podívejte se na trailer na jeho opravdu poslední film
Dům z karet | Netflix
Kevin Spacey čelil obvinění ze sexuálního obtěžování, kterého se údajně dopustil na herci Anthony Rappovi ještě během jeho nezletilých let. Nejenže to vyústilo v naprosté potopení Spaceyho kariéry, ale byl taktéž „odstraněn“ z nového filmu Ridleyho Scotta - Všechny prachy světa (2017), kde byl nahrazen Christopherem Plummerem. Po dalších obvinění na hercovu hlavu byl taktéž Spacey vyhozen z velice populárního seriálu Dům z karet (2013).
Zdálo se, že Spaceyho se už v žádném dalším filmu nedočkáme, ovšem nyní to vypadá, že Baby Driver (2017) nebude posledním snímkem, ve kterém se objeví. Nový tailer, který najdete níže, totiž Spaceyho odvážně nevystřihl:
Klub miliardářů
V novém životopisném filmu od Jamese Coxe s názvem Billionaire Boys Club hraje Spacey přední roli a i přesto půjde film v srpnu do kin. Vydavatelé filmu Vertical Entertainment se nechali slyšet, že se sexuálního obtěžování nechtějí jakkoliv zastávat a zcela sympatizují se všemi obětmi, kterých se týká. Ovšem jelikož se na filmu opravdu dlouho a tvrdě pracovalo, nepřišlo jim spravedlivé ho jen tak hodit do koše. Proto doufají, že i přes onen temný mrak, který nad Spaceym krouží, budou diváci schopni film ocenit a užít si ho. Bude to ale asi opravdu poslední film, ve kterým Kevina kdy uvidíme.
Klub miliardářů
Kevin Spacey