Nejoblíbenější vesmírný lovec odměn dostane vlastní film. Kdo ho bude režírovat?

Nejoblíbenější vesmírný lovec odměn dostane vlastní film. Kdo ho bude režírovat?
Boba Fett | 20th Century Fox
Na film si došlápne James Mangold, který stojí za poslední kapitolou x-menovské ságy – Logan: Wolverine (2017), tedy za filmem, který sklidil nevídaný úspěch jak u kritiků, tak fanoušků. Mimo režii se Mangold postará i o scénář, údajně by se chtěl pokusit vytvořit takový Star Wars snímek, který by se nesl v temnějším duchu s kvalitním antihrdinou, jenž nemá žádné skrupule.
Boba Fett se poprvé objevil v Epizodě V Impérium vrací úder (1980), kde hrál malou, ale důležitou roli, související s dopadením lodi Hana Sola Millennium Falcon. Přestože toho ve filmu mnoho nenamluvil, navíc byl jeho charakter rozvíjen až pozdějšími prequely, u diváků Boba Fett velice zabodoval, přičemž dodnes lze ze strany fanoušků slyšet stížnosti, že se mu v původní sérii nedostalo větší porce slávy. James Mangold se však evidentně pokusí tyto fanoušky konečně trochu zchladit.
nejoblibenejsi-vesmirny-lovec-odmen-dostane-vlastni-film-kdo-ho-bude-rezirovat
Boba Fett a jeho otec Jango Fett | 20th Century Fox
Boba Fett by samo sebou nebyl jediným Star Wars snímkem, zaměřujícím se na jednu postavu Star Wars univerza. V kinech teď běží Solo: Star Wars Story (2018), dobrodružství mladého syčáka Hana Sola. Navíc režisér Stephen Daldry, který stojí za úspěšnými snímky jako Billy Elliot (2000) nebo Hodiny (2002), vyjádřil zájem natočit samostatný snímek o Obi-wanovi a jeho čase mezi Pomstou Sithů (2005) a Novou nadějí (1977). Ovšem o scénáři samozřejmě nejsou žádné informace, stejně tak ani o tom, zda by se Ewan McGregor této role znovu ujal. Kdo by hrál samotného Boba, to je také ještě ve hvězdách.