Michael Douglas proti "kapitalistickému" klaunovi v čínské verzi Pennywise?

Michael Douglas proti "kapitalistickému" klaunovi v čínské verzi Pennywise?
Animal World
Akční klaun, který víc než nápadně připomíná maskota jednoho amerického fastfoodu. Bude zosobňovat "kapitalistické" peklo? Nebo se čínští tvůrci inspirovali jiným strašákem ze západu, Pennywisem? Po zhlédnutí traileru na Animal World někteří diskutéři narážejí na to, že Číňané tak trochu okopírovali Valeriana (2017) Luca Bessona. Mně zas přijde, že některé scény a grimasy upomínají na Jokera z Temného rytíře (2018) nebo sérii Resident Evil.

Animal World: Trailer

Jaká je v celém podniku role Michaela Douglase, který velí k akční odplatě? Těžko domýšlet. Jako garant by nicméně zafungovat mohl. Nezapomínejme, že právě Douglas hraje důležitou roli v Ant-Maní sérii marvelovské stáje.
Premiéra čínského akčního snímku Animal World by měla proběhnout letos v červnu. Režisér Han Yan se dle dostupných informací inspiroval anime seriálem Ultimate Survivor Kaiji, který sleduje temný příběh muže usilujícího očistit sám sebe během karetní hry na přízračné lodi. Není tam ale sám a o své místo na slunci se utká s dalšími hříšníky... Z uvolněné upoutávky je nicméně patrné, že inspirace mangou byla dost volná.
michael-douglas-proti-kapitalistickemu-klaunovi-v-cinske-verzi-deadpoola-1
Animal World - Michael Douglas
Západní herci vyrážejí na východ. Po filmu Ledová sprcha (2013) nebo Velké čínské zdi (2016) je to Michael Douglas. Pomůže Hollywoodu, čínským tržbám nebo vlastní peněžence?