Vždycky je kam "stoupat" - zmutované žraloky střídá krysokalypsa!

Vždycky je kam "stoupat" - zmutované žraloky střídá krysokalypsa!
Než se pustíme dál, začneme plakáty, které "to tak nějak říkají všechno":
vzdycky-je-kam-stoupat-utok-zraloky-strida-krysokalypsa
Ano, vidíte správně, tahle nová hororová pecka céčkové produkce skutečně hodlá zmutovat lidi do krys a jako hlavní hvězdu povolala Caspera Van Diena, jemuž v Hollywoodu dopřáli jednu slušnou roli v Hvězdné pěchotě a od té doby si z jeho kariéry dělají všichni, ale opravdu úplně všichni legraci.
Možná si říkáte, že si z vás děláme na Kinoboxu legraci my, ale ono je to ještě MNOHEM LEPŠÍ. Ratpocalypsa (aka Krysokalypsa) je totiž dílem producenta Graye Fredericksona, který má na kontě nominaci na Oscara za Apokalypsu (tu od Francise Forda Coppoly) a jednoho Oscara i získal za Kmotra II! Ratpocalypsa je tedy dílem oscarového tvůrce. Trailer jako důkaz:
Ratpocalypse
Ten hlavní obrázek traileru je možná trochu matoucí, ale má svůj smysl (respektive "smysl") - vznikl v době, kde se měl snímek jmenovat Rats or Love Women (Krysy nebo milovaná žena). Dalšími pracovními názvy bylo prosté Rats (Krysy) a také poněkud ambicióznější Higher Mission (Vyšší cíl).
Mimochodem, i zápletka je tak absurdní, až je vlastně hrozně boží: Americký senátor (Dien) dorazí do ruského parlamentu, aby tamní představitele varoval, že by je korupce mohla proměnit v krysy. A stane se! Prostě... boží.
"Krysokalypsa" právě dorazila na různé online půjčovny, takže pokud máte dost odvahy, jednoznačně jí můžete věnovat svůj čas. Pokud jsme vás stále dostatečně nenalákaly, následující obrázky by měly na 100% rozhodnout.
Ratpocalypse
Casper Van Dien
vzdycky-je-kam-stoupat-zmutovane-zraloky-strida-krysokalypsa