Bude Black Panther rapovat v exotické Africe?

Bude Black Panther rapovat v exotické Africe?
Black Panther
Black Panther: trailer | Falcon
Po prvním teaseru je k dispozici plnohodnotný trailer, který napoví, kam se další snímek marvelovské stáje bude ubírat. Na fanoušky čeká rapová hudba, hrdinův návrat do vyspělé Afriky a celá řada hvězdných herců. Marvelu se dle upoutávek znovu podařilo stvořit poměrně originální svět, který nerecykluje předchozí nápady, ale působí svébytně.
Black Panther
Black Panther
Pojďme si nastínit děj Black Panthera. Válečník T’Challa / Black Panther (Chadwick Boseman) se po smrti svého otce, krále Wakandy, vrací domů do odloučené, avšak technologicky vyspělé africké země, aby se stal novým právoplatným králem. Když se však znovu objeví mocný dávný nepřítel, jsou T’Challovy schopnosti jako krále a Black Panthera podrobeny těžké zkoušce. T’Challa je vtažen do konfliktu ohrožujícího nejen Wakandu, ale i celý svět. Tváří tvář zradě a ohrožení musí zmobilizovat své spojence a využít naplno sílu Black Panthera, aby porazil své nepřátele a zajistil svému národu a kultuře bezpečnou budoucnost.
Vedle Chadwicka Bosemana (Black Panther) se ve filmu představí Michael B. Jordan (Erik Killmonger), Lupita Nyong’o (Nakia), Martin Freeman (Everet K. Ross), Forest Whitaker (Zuri) nebo Andy Serkis (Klaw).
Black Panthera režíruje Ryan Coogler, scenárista a režisér filmu Creed (2015).