Dobrá znamení: Agenti Pekla a Nebe na první fotce

Dobrá znamení: Agenti Pekla a Nebe na první fotce
Seriál vzniká na základě stejnojmenného románu Terryho Prachetta a Neila Gaimana, který paroduje Zjevení svatého Jana (neboli Apokalypsu).
dobra-znameni-agenti-pekla-a-nebe-na-prvni-fotce
Hlavními postavami příběhu jsou dva agenti Pekla a Nebe – zmínění anděl Azirafal a ďábel Crowley v podání Michalea Sheena a Davida Tennanta. Vedle nich se v příběhu objevují i 4 jezdci Apokalypsy Válka, Hlad, Znečištění (Mor odešel po objevu Penicilinu na odpočinek) a Smrt.
dobra-znameni-agenti-pekla-a-nebe-na-prvni-fotce
Natáčení bude probíhat následujícíh 6 měsíců v Londýně, Oxfordshireu a jižní Africe. Autorem seriálu je jeden z autorů předlohy Neil Gaiman. „Lidé se do postav anděla a ďábla zamilovali,“ uvedl Gaiman ke zveřejněné fotografii. „A tak se těšili a hádali, jak by mohli vypadat na filmovém plátně a já byl asi nejvíce nerovózním a nejzvědavějším ze všech. Tohle je jejich první záběr. Michael Sheen je nejlepším a nejmilejším andělem všech knihkupců a David Tennant je nejsuprovějším a nejrozkošnějším démonem.“
dobra-znameni-agenti-pekla-a-nebe-na-prvni-fotce-1
Vedle zmíněné dvojice se v jednotlivých rolích představí Adria Arjona, Nina Sosanya, Jack Whitehall, Michael McKean, Miranda Richardson, Ned Dennehy a Ariyon Bakare.
Premiéru bude mít seriál Good Omens na Primeu v roce 2019 s tím, že později zamíří na stanici BBC Two. Přesná data premiér ale zatím stanovena nebyla.