Ready Player One: První fotka ze Spielbergova snímku je tady!

Ready Player One: První fotka ze Spielbergova snímku je tady!
Ready Player One: Hra začíná
Snímek vznikající na základně stejnojmenného bestselleru od Ernesta Clineho nás seznámí s následujícím stavem věcí: Svět v roce 2045 se ocitá v hluboké krizi – jedinou záchranou před bezútěšnou skutečností se pro miliony lidí stalo OASIS, bezplatná online hra přístupná prakticky každému – každý si zde může vytvořit novou identitu a vést virtuální život, často na hony vzdálený tomu opravdovému: studovat, cestovat, mít přátele, zamilovat se... A nalézt velikonoční vejce, poklad, který tam někde před svou smrtí zanechal James Halliday, výstřední tvůrce OASIS, společně s miliardovým dědictvím. Léta se o nalezení tří klíčů ke třem branám, jež vedou k pokladu, marně pokoušejí miliony Hallidayových obdivovatelů. Léta se to nedaří ani Wadu Wattsovi, který má těsně před maturitou, přežívá u tety v karavanu a honba za pokladem se stala jediným smyslem jeho existence. Avšak poté co se mu podaří rozluštit první nápovědu, nabere jeho život divoké obrátky…
Česká premiéra Ready Player One je momentálně stanovena na 29. březen 2018 a v hlavních rolích se představí Tye Sheridan, Olivia Cooke, Mark RylanceSimon Pegg a Ben Mendelsohn.
ready-player-one-prvni-fotka-ze-snimku-je-tady
Už jen doplním, že na výše zveřejněné fotografii je k vidění ústřední dvojice hrdinů – Wade Watts (Tye Sheridan) a Samantha Evelyn Cooková (Olivia Cooke).
Níže si můžete přehrát též první upoutávku k filmu, která byla prvně představena na letošním Comic Conu.