Chystá se remake komedie Řidičák

Chystá se remake komedie Řidičák
Oproti původnímu snímku dojde v připravovaném Řidičáku ke změně v ději - hlavními hrdiny už nebudou dva středoškoláci, nýbrž středoškolačky. Scénáře se ujmou Alisha Brophy a Scott Miles. Produkuje John Davis (Predátor, Krycí jméno U.N.C.L.E., Joy).
chysta-se-remake-komedie-ridicak
Zápletka původního snímku zní následovně:  Šestnáctiletý Les Anderson touží po řidičském průkazu a pozornosti spolužačky Mercedes. Je přesvědčen, že nezíská-li jedno, nemá šanci získat ani to druhé. A protože jej teoretická část autoškoly příliš nebaví, není divu, že u zkoušek proletí, přestože při jízdách instruktora překvapí svými řidičskými dovednostmi. Stydí se však neúspěch u zkoušek přiznat a tak jej zatají před rodiči i před spolužáky. A vlečen událostmi vypůjčí si tajně dědečkův pečlivě opatrovaný vůz, aby se mohl s kamarády vydat na plánovanou projížďku. Ta však skončí úplně jinak, než si Les vůbec dokázal představit.
Uvidíme, zda snímek dostane skutečně zelenou a koho se filmařům podaří získat pro hlavní role. Kvalitní oddychová komedie by se šikla, ovšem otázkou je, zda je remake původního Řidičáku tím pravým námětem...
chysta-se-remake-komedie-ridicak-1
Z původního filmu Řidičák.