Stallone otočil a Rambo 5 nakonec bude! Máme první plakát místo slibů

Stallone otočil a Rambo 5 nakonec bude! Máme první plakát místo slibů
Rambo: Do pekla a zpět | Millennium Films
Konkrétně Stallone dva roky zpátky na adresu Ramba 5 uvedl "Srdce by chtělo, ale tělo říká 'Zůstaň doma!' Je to jako když jde bojovník do ringu ještě na jedno kolo a dostane nakládačku. Je třeba to přenechat někomu jinému... Rambo 4 byl brutální, přesně tak, jak občanská válka bývá. Byl jsem v šoku, že mi dali jen R-rating. Nechtěl jsem dělat kompromisy. Řekl jsem 'Tohle bude pravděpodobně poslední pořádný zástupce žánru'... Když se to povedlo, nikdy už jsem necítil stejné odhodlání něco takového znovu natočit."
Projekt jsme tedy brali za mrtvý a tak nějak už se ani nepočítalo se změnou (spíš to vypadalo na restart). Jako blesk z čistého nebe proto přišla informace z obchodní části festivalu v Cannes, že produkční společnost Millenium momentálně rozprodává mezinárodní distribuční práva na Ramba 5 s tím, že si roli (tentokrát prý opravdu naposledy) zopakuje Stallone!
Zprávu potvrdil i herec tím, že na svém Instagramu sdílel teaser plakát k filmu, na kterém je silueta Johna Ramba a také nápis "podzim 2019".
Rambo: Poslední krev
Rambo: Last Blood
Pokud jde o děj, Rambo se vrátil do Států a snaží se v klidu dožít tím, že vypomáhá na ranči své známé v Arizoně. Když se jí ztratí vnučka na párty v Mexiku, vydá se jí Rambo hledat a dostane se do křížku s místním drogovým kartelem. Co bude dál, to si asi domyslíte. Poslední verzi scénáře měl napsat Matthew Cirulnick (seriál Nezvěstná) a režie by se podle spekulací mohl ujmout sám Stallone, který naposledy režíroval první Expendables.
Pro fanoušky Slye to tak vypadá hodně dobře. Vrátí se jako Rambo, Rocky (Creed II), Barney Ross (Expendables 4) i Ray Breslin (Plán útěku 2 a 3).
Rambo II
Sylvester Stallone