Michael Bay: Natočím Transformers 5 a do Želv Ninja 2 dám Kranga

Michael Bay: Natočím Transformers 5 a do Želv Ninja 2 dám Kranga
Pro časopis Rolling Stone uvedl Bay na adresu Transformers 5 následující: “Pořád si to s Transformery užívám. Je zábava dělat film, který uvidí 100 milionů diváků. Ale tohle bude můj poslední. Už to musím předat někomu novému." Inu, komukoli jinému bychom to asi věřili. Ale Bay tohle tvrdí od doby, co se mu nechtělo do trojky. Cyklus je vždy následující - napřed Bay další díl režírovat nechce. Pak se nechá ukecat s tím, že "tentokrát je to naposled". A pak, když pokračování hodně vydělá, začne taneček nanovo.
Zkrátka a dobře - klidně se s vámi vsadím, že za pár let natočí i šestku.
Obrázek článku
Ve stejném rozhovoru Bay potvrdil, že se v Želvách Ninja 2 (sérii má na starost produkčně) objeví mozek Krang, populární záporák z Dimenze X. K jeho podobě dodal "může mít nějaká chapadla, ale nechci, aby je měl na stranách. Vypadá pak jak pitomá chobotnice". Řekl bych něco o znásilnění předlohy, ale to už se vlastně povedlo prvnímu dílu, takže je to úplně jedno.
Je třeba dodat, že můžeme proti novým Želvám Ninja brblat, ale daří se jim skvěle. Jednička navzdory slabým hodnocením vydělala 493 milionů dolarů.
Obrázek článku