5 nejlepších filmových trailerů letošního Super Bowlu

5 nejlepších filmových trailerů letošního Super Bowlu
LADÍME 2 (režie Elizabeth Banks)
CZ PREMIÉRA: 14. 5. 2015
Komedie Ladíme u nás moc velký zájem nevyvolala, zato ve Státech vyvolal film ohromnou vlnu nadšení a spot na jeho pokračování na tom nebyl jinak.
Ladíme 2
HONBA ZA ZÍTŘKEM (režie Brad Bird)
CZ PREMIÉRA: 21. 5. 2015
Novinka režiséra hitů Mission: Impossible – Ghost Protocol a ÚžasňákoviGeorge Clooneyho, drahé efekty a příslib velkého dobrodružství pro celou rodinu. Spot nám říká, ať se připoutáme. Myslím, že to nebude od věci.
Země zítřka
TERMINÁTOR GENISYS (režie Alan Taylor)
CZ PREMIÉRA: 9. 7. 2015
Nový Terminátor to nemá u diváků lehké. Po poslední štaci (Salvation) vládne skepse, kterou podporuje to, že zatím není úplně jasné, co nám vlastně hodlá nový film nabídnout (a kolik základních kamenů zboří). Pokud se ale povzneseme nad obsazení některých rolí, lze najít pár důvodů k nadšení.
JURSKÝ SVĚT (režie Colin Trevorrow)
CZ PREMIÉRA: 11. 6. 2015
Cha, je to tak! Po prvním traileru zavalily internetové diskuze spekulace, že bude mít Chris Pratt v tomhle filmu velociraptory jako svoje ochočené miláčky. A studio se v rámci Super Bowlu rozhodlo přiznat barvu.
Jurský svět (4)
RYCHLE A ZBĚSILE 7 (režie James Wan)
CZ PREMIÉRA: 9. 4. 2015
O letošním králi Super Bowl spotů bylo rozhodnuto ve chvíli, kdy padla poslední vteřina upoutávky Rychle a zběsile 7. Její tvůrci se toho totiž nebáli a na její konec dali takovou šílenost, že to ve vás buď vyvolá odpor (ale pak počítám, že stejně na tuhle sérii nekoukáte), nebo naprosté nadšení!
Rychle a zběsile 7
Obrázek článku