Tomáš Stibor

Tomáš Stibor

Autor

Narozen 17.3.1998 v Praze.

Milovník slova a obrazu, pospolu i samostatně.

"Choose life" (z filmu Trainspotting)


Články autora

  1. Souboj století: Temný rytíř z Gothamu proti zvrácenému klaunovi Pennywiseovi
    Filmy26. 9. 2017
    Souboj století: Temný rytíř z Gothamu proti zvrácenému klaunovi Pennywiseovi

    Netopýří muž a klaun Pennywise z veleúspěšného hororu To (2017) se potkávají v děsivém souboji. Setkání téhle dvojice umožnila nadaná Adeel of Steel, jenž na svém youtube kanálu zveřejnila fanouškovský trailer, ve kterém šikovně sestříhala pasáže z filmů Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016), Sebevražedný oddíl (2016) a To.

  2. Leonardo DiCaprio jako král komiksu Stan Lee, nebo jako šílený Joker?
    Filmy17. 9. 2017
    Leonardo DiCaprio jako král komiksu Stan Lee, nebo jako šílený Joker?

    Leonardo DiCaprio je jednou z mála filmových stálic, kterým se daří udržet si stabilní kariéru bez vážnějších zakolísání. Za sebou má nespočet úctyhodných rolí a po roce 2015 se také konečně dočkal vytouženého ocenění v podobě Oscara za nejlepší výkon herce v hlavní roli ve filmu Revenant: Zmrtvýchvstání. O budoucích rolích kalifornského rodáka se prozatím pouze horlivě spekuluje, úvahy jsou to ale nadmíru atraktivní.

  3. Avengers, třetí Strážci Galaxie, nebo drsní X-Force? Nové superhrdinské eposy od Marvelu. (2. část)
    Téma16. 9. 2017
    Avengers, třetí Strážci Galaxie, nebo drsní X-Force? Nové superhrdinské eposy od Marvelu. (2. část)

    Před pár dny jsme vám přinesli velký přehled marvelovských filmů, na které budete moci do konce roku 2018 vyrazit do kin. Nyní se zaměříme na vzdálenější budoucnost a snímky, jejichž datum premiéry je nejasné. Co je naopak jasné? Že nadcházející roky budou pro komiksové fandy splněným snem.

  4. Luke Skywalker jako padouch?
    Filmy9. 9. 2017
    Luke Skywalker jako padouch?

    Herec Mark Hamill je pro širokou veřejnost znám díky své ikonické roli Luka Skywalkera v sérii Star Wars. V původní trilogii byl Luke ústředním hrdinou a již teď je jasné, že i v nadcházejících dílech sehraje zásadní roli. V zatím nejnovějším pokračování s podtitulem Síla se probouzí se postarší Luke mihnul v jednom záběru až na samotném konci, v 8. díle nazvaném Poslední Jedi se ale fanoušci zajisté dočkají více scén.