Jan Suchan

Jan Suchan

Autor

Redaktor

Narozen 26.4.1995 v Praze.

Profesionální prokrastinátor a jedlík pizzy vyplňující svůj volný čas nejen sledováním filmů a seriálů všech stylů. Nadšený fanoušek Doctora Who, Coldplay, Irska a Vincenta van Gogha. 

 

 


Články autora

  1. Pro fajnšmekry: 20 věcí, které nás naučilo sledování BBC Sherlocka
    Téma6. 10. 2013
    Pro fajnšmekry: 20 věcí, které nás naučilo sledování BBC Sherlocka

    Každý seriál člověka k něčemu inspiruje. Teorie velkého třesku donutila řadu geeků vylézt na světlo ze svých ulit, Walking Dead rozhodně pár lidí motivovalo k pořízení si kuše a Dexter... no tam to radši nebudeme ani rozebírat. A díky Sherlockovi mnozí se začali soustředit na maličkostí na ostatních lidech a zkoušet dedukovat, kde byli a co tam například dělali. Je tu ale spousta dalších věcí, které si, třeba podobně jako náš geniální detektiv, můžeme osvojit v našich "obyčejných životech". Samozřejmě s nadsázkou. Mimochodem, pár obrázků může obsahovat spoilery. Ale pokud show dobře znáte, pak to pochopíte a jako nefanoušci show stejně více méně nebude tušit, o čem tu píšu.

  2. Tvůrce Breaking Bad o alternativních koncích Perníkového táty
    Filmy5. 10. 2013
    Tvůrce Breaking Bad o alternativních koncích Perníkového táty

    Jestli jste doposud neviděli poslední díl amerického TV hitu Breaking Bad, tak za a) sežeňte si ho, za b) přestaňte číst... a za c) sežeňte si ho.

  3. Edgar Wright tweetuje z placu Ant-Mana
    Filmy4. 10. 2013
    Edgar Wright tweetuje z placu Ant-Mana

    Oblíbený britský režisér a tvůrce komediální trilogie, která proslavila Nicka Frosta a Simona Pegga i ve Státech, nám zasílá menší dáreček v podobě tweetu fotky z natáčení očekávaného Ant-Mana.

  4. DC opět zaútočí na televizní obrazovky - tentokrát s Johnem Constantinem
    Seriály30. 9. 2013
    DC opět zaútočí na televizní obrazovky - tentokrát s Johnem Constantinem

    Seriál Arrow zaznamenal velkou popularitu i mezi nečtenáři komiksů, díky čemuž DC přičichlo k síle televizního vysílání. Další postavičkou komiksového impéria, která si zařídí vlastní TV show, proto bude hláškující John Constantine.

  5. 7 nových seriálů, na které se těší snad každý (+ recenze pilotů)
    Seriály28. 9. 2013
    7 nových seriálů, na které se těší snad každý (+ recenze pilotů)

    Jestli jsem na něco za svých pár let "profesionálního diváka" přišel, pak je to to, že i když máte sebevíce věcí na seznamu "filmů a seriálů, které chci vidět", nikdy nepřestanete koukat po dalších položkách, jež na něj můžete přidat. Snad vám tento článek pomůže s hledáním a na váš list si připíšete pár nových serošů.

  6. Saoirse Ronan v nových Star Wars?
    Filmy20. 9. 2013
    Saoirse Ronan v nových Star Wars?

    A je Benedict Cumberbatch už oficiálně ve hře? Stránka Latino Reviews je zpět s novinkami o nově připravovaných Hvězdných válkách a má toho dost na srdci.

  7. Fanoušci Scrubs a Cougar Townu, jásejte, Bill Lawrence se vrací!
    Filmy20. 9. 2013
    Fanoušci Scrubs a Cougar Townu, jásejte, Bill Lawrence se vrací!

    Tvůrce Bill Lawrence snad nikdy nezklamal a věřím, že každý si v jeho humoru najde to svoje. Ať už jde o nemotorné doktůrky ze Scrubs či nesebejistou Courtney Cox v Cougar Townu, vždy dokáže Lawrence pobavit diváky. Nyní se sympatie fanoušků pokusí získat seriál Ground Floor.

  8. 6 věcí, kterých jste si v Avengers nejspíše nevšimli
    Téma15. 9. 2013
    6 věcí, kterých jste si v Avengers nejspíše nevšimli

    Všechno v dvou a půl hodinovém filmu ostřihnout nemůžeme. Už vůbec ne, když se režisér vyžívá v maličkých detailech, které často pochopí jen zažraní komiksoví a filmoví fanoušci. Zde je několik věcí, kterých jste třeba o Avengers (2012) nevěděli, nebo si jich ve filmu nevšimli.

  9. Výroční padesátiletý díl Doctora Who konečně dostal oficiální plakát a název
    Seriály12. 9. 2013
    Výroční padesátiletý díl Doctora Who konečně dostal oficiální plakát a název

    Budou tu asi dva druhy čtenářů. Ten první nebude vědět, o co jde, a ten druhý bude nadšením bez sebe. A dost možná mu po zádech proběhne mrazivá ruka. Pomalu, ale jistě se totiž blížíme k výročnímu dílu nejstaršího sci-fi seriálu všech dob.

  10. Hugh Jackman má pro nás důležitou zprávu
    Filmy10. 9. 2013
    Hugh Jackman má pro nás důležitou zprávu

    Zpráva se týká nově připravovaného filmového pokračování X-Menů, kde se na rozdíl od První třídy Wolverine konečně pořádně předvede po boku svých, tehdy ještě mladých, kolegů.

  11. Benedict si zahraje ve filmu The Lost City Of Z
    Filmy9. 9. 2013
    Benedict si zahraje ve filmu The Lost City Of Z

    ..s kterým byl dříve vážně spojován i Brad Pitt. Abych se ale vrátil k titulku, přišlo mi trošku zbytečné psát tam i Cumberbatchovo příjmení, neboť je v posledních měsících všude, kam se podíváme.

  12. Že by Zac Efron konečně ukázal, co v něm je?
    Filmy4. 9. 2013
    Že by Zac Efron konečně ukázal, co v něm je?

    Všichni ho známe jako Troye z Muzikálu ze střední, ale tenhle rádoby náctiletý playboy už z něho určitě vyrostl. Bohužel, o pořádnou roli ne a ne zavadit. To se ale možná brzy změní.

  13. Dwayne Johnson nám nabízí další foto z placu Herkula
    Filmy1. 9. 2013
    Dwayne Johnson nám nabízí další foto z placu Herkula

    Dwayne "The Rock" Johnson se po kratší odmlce konečně vrátil na twitter a tak se můžeme těšit na další exkluzivní fotky z právě natáčených filmů. Tentokrát se podíváme na Herkula.

  14. První plakát a banner pro druhou sérii superhrdinského seriálu Arrow
    Seriály28. 8. 2013
    První plakát a banner pro druhou sérii superhrdinského seriálu Arrow

    Komiksové postavy jsou prostě in a ani televizní produkce nezůstává pozadu. Naopak. Ať již Walking Dead, 'Kápě' či právě již v názvu zmiňovaný Arrow slaví docela úspěch.

  15. Internet vybuchuje. Víme, kdo si zahraje nového Batmana!
    Filmy23. 8. 2013
    Internet vybuchuje. Víme, kdo si zahraje nového Batmana!

    Jak se nakonec ukázalo, roli nedostane žádný z předešlých "vážných kandidátů", jejichž jména lítala po webu ddlouhé týdny. Ryan Gosling, Josh Brolin, Joe Mangeniello ani Richard Armitage si maskovaného hrdinu nezahrají.