Michal Šobr - Česká televize

Autor

Články autora

  1. Recenze: V peřině
    Téma20. 6. 2011
    Recenze: V peřině

    Pod peřinou bývá někdy docela živo, ovšem některé věci, které se tam dějí, nejsou zrovna vhodné jako námět pro hudební pohádku. Když objevíte správnou kombinací knoflíků, můžete se ale mrknout do nevinného světa v peřině, kde je možné úplně všechno, ale hlavně se tam nesmí usnout nebo vám spadne pěna a skoro celý film prohnípáte uvnitř duchny u zvětralého půllitru jako dědeček Bolek Polívka (což ostatně není nejhorší způsob, jak se s tímhle slibně založeným a příkladně nedotaženým opusem popasovat).

  2. Recenze: Paul
    Téma12. 6. 2011
    Recenze: Paul

    Stavte se na panáka v baru U Mimozemšťana, rozjeďte se mimozemskou dálnicí kolem zapovězené Oblasti 51 vstříc setkání s téměř naturalizovaným emzákem Paulem, který je pojmenován podle psa a natočen podle Spielberga. Právě zdrhnul "šéfový", která mu naplánovala pitvu, ale do souhvězdí Andromeda je to kus cesty, a tak si stopnul dva anglické ufology, kteří na tuhle chvíli čekali celý život.

  3. Recenze: Kung Fu Panda 2
    Téma6. 6. 2011
    Recenze: Kung Fu Panda 2

    Dračí bojovník panda Po bdí dál nad bezpečím údolí a v pauzách mezi Kung Fu údery přemítá, odkud se tu vzal, kdo je a proč je jeho táta houser? Jeho příběh neměl šťastný začátek, ale záleží jen na tom, jak ho dopíše a kým se rozhodne být. Před třemi lety vykostil hnusného tygra Tai Lunga a teď bude muset načechrat peří albínskému pávovi Lordu Shenovi. Černobílý hrdina z DreamWorksu už definitivně přestal vařit nudle a hledá vnitřní klid bojovníka, na kterého nikdo nemá.