Profilový obrázek

Vildolf

Vildolf Vildalordexpress

Komentáře 34

Od nejnovějších
  1. Aquaman
    Aquaman (2018)
    7.5
    Aqua man mě rozzářil čekal jsem že to bude úplná pitomost ale nakonec jsem byl velice překvapen a to radostně.
  2. LEGO® Batman film
    LEGO® Batman film (2017)
    7
    Pořád horší a horší, myslím druhý díly. Lego movie byla lepší. Upřímně, čekal jsem více zábavy a vtipú. Přesto dávám slušné hodnocení v rámci animáčů.
  3. Příchozí
    Příchozí (2016)
    9
    Velmi zajímavý film. Jeden z mála bijáků, ve kterém mimozemštani nenapadnou primárně Zem, ale vyčkává se, jak to bude, co mají udělat, co si myslí lidíé. Nejsou agresivní.
  4. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    7
    Vůbec jsem netušil, že Han Solo s princeznou Leiou měli syna. Popsat to bylo málo. Byl to rychlej úvod, aby se všechno stihlo. Záčátek filmu byl prostě navíc nudnej. A jinak už to potom bylo dobrý. Šlapalo to.
  5. Velká šestka
    Velká šestka (2014)
    9
    Výborný film, nejoblíbenější postava byla jednoznačně Baymax, o kterýho jsem se i bál:), protože byl sympatickej.Výborná animace, akorát jsem nepochopil, co dělaly ty stroje nad San Franciscem. Bez vysvětlení.
  6. Tučňáci z Madagaskaru
    Tučňáci z Madagaskaru (2014)
    8.5
    Líbilo se mi to, ale seriál byl lepší, teď myslím ten v televizi. Kowalski je borec, zejména když už nebyl téměř tučňák:), ale to bych něco prozradil. Taky mi tam chyběl Král Jeliman, Moris a Mort. Elitní sněhový komando bylo trapný, teda proti tučňákům. Ti byli dobrý. Konec recenze.
  7. Škatuláci
    Škatuláci (2014)
    8
    Líbilo se mi, jak ten táta toho hlavního kluka, pořád říkla džmeník. Zajímalo by mě ale, jak někdo může viset léta hlavou dolů a nic se nestane:). Malá drobnost, ale zábavný, jako spousta dalších věcí. Bylo to celkově hodně vtipný. Dostal jsem chuť na dobrý sýr a to je fanj:). Originální příběh a animace.
  8. Cesta do fantazie
    Cesta do fantazie (2001)
    8.5
    Bylo to hodně strašidelný a depresivní, ale líbilo se mi to. Možná některý děti se budou bát na dovolený, že když rodiče budou jíst špagety, tak se promění v prsata:). To bych nechtěl:).