Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška

50%
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška (Rebel Moon - Part Two: The Scargiver) je americký sci-fi film a pokračování snímku Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (Rebel Moon - Part One: A Child of Fire). Kora a další přeživší válečníci se připravují na obranu Veldtu, svého nového domova. Musí se postavit svým obavám i své minulosti a ujasnit si zač bojují dříve, než se dostaví jednotky Realmu odhodlané veškerou rebélii potlačit.



Recenze: Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška

Kinobox.cz
35%

Chcete-li se vyhnout jizvám na cinefilní duši, Jizvonošku si můžete v klidu odpustit. Snyder si jede to svoje a orchestruje kýčovité akční vyvrcholení westernové vesmírné opery, v níž filmový prostor nabývá parodických rozměrů a alegorie zemědělské oázy uprostřed železného diktátorského útisku je ve své vážnosti hlavně směšná. Akce je požehnaně a pokud Snydera stále zbožňujete, budete se bavit. Šance jsou ale vyloženě mizivé.


Klajnik
Klajnik
8 621 bodů
0
Zack Snyder je úplně v hajzlu. Přes 10 let natáčí už jenom sračky, ale s Rebel Moon se fakt překonal. Něco tak řídkého, plytkého a narativně nefunkčního se jen tak nevidí a možná by to mohlo být použitelné jako studijní materiál; protože na takto nefunkční látkou lze hloubat a intelektuálně si zvědomovat to, co film musí mít, aby fungoval. Celé Rebel Moon scénáristicky nedává žádný smysl (jakože vůbec), což by diváci mohli aspoň do nějaké míry prominout, kdyby to mělo interesantní postavy, atraktivní svět nebo styl. Zack je ale úplně vyřízenej a neumí napsat ani jedno (navzdory tomu, že vykrádá filmy, na které se dosud vzpomíná právě díky zmíněným aspektům) a jen spolíhá na svoje samoúčelné zpomalovačky, něž už není nikdo zvědavej. Disney ho odmítlo, ale Netflix mu podal ruku, protože si nemohl nechat ujít příliežitost, dostat na svou blbou platformu další zbytečnej film.
  • takřka žádné
  • celý film je zápor
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 249 bodů
3
a máme tu druhou(,a snad poslední) část.tsk tady sem si všiml spoustu tupostí,že musím dát stejné hodnocení jako prvnímu dílu,a to jsem chtěl dát vyšší kvůli více akce,ale... výčet nekončících blbosti,tak bych popsal scénář.. těžká budoucnost,paprskomety, světelné meče atd,a farmáři sklízí obilí kosami,a nakládají na valník který se vznáší, tahání drátu na odpálení bomb?už asi v 80 letech minulého století,šlo bombu odpálit dálkově.a to je jen zrnko blbosti,kterým tento film jen opliva.asi začínám nesnaset SloMo.nechapejte mě špatně,nevadí mi když je dobře užito,a v rozumné míře,ale tady? farmáři sklízí obilí SloMo, střílí se SloMo,souboj na Meče Slomo,zrovna u scény s boji na meče to SloMo, úplně kazí dojem z bitvy.a tak bych mohl pokračovat.postavy opět ploché a nevýrazné, nevidím tu žádný růst postav.scenar to je zvěrstvo, jediný co ujde je CGI.jinak katastrofa,Snyder by si měl přestat psát scénáře,to mu opravdu nejde
JaraSlama
JaraSlama
2 007 bodů
1
Snyderova snaha pokračovat ve svém vesmírném epickém dobrodružství končí jako zklamání. Film trpí nedostatkem hloubky postav a vyprázdněným příběhem, který je naplněn pouze vizuálními efekty a bezvýznamnými scénami. Snyderův přístup k režii a scénáři nedokáže vytvořit zajímavý filmový zážitek, ačkoliv se snaží nasadit všechny možné prvky, které by mohly působit "cool". Jednoduše řečeno, druhá část Rebel Moonu nedokáže nabídnout nic nového ani zajímavého a zůstává prázdným pokusem o epický vesmírný film.


Dodatečné informace

Původní název:
Rebel Moon: Part Two - The Scargiver (více)
  • USA Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
  • USA Rebel Moon: Part Two - The Scargiver
  • USA Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő
  • USA Rebel Moon - パート2: 傷跡を刻む者
  • USA Rebel Moon - część 2: Zadająca rany
  • USA Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška
  • USA Rebel Moon Parte 2: La guerrera que deja marcas
  • USA Rebel Moon - Parte 2: la sfregiatrice
  • USA Rebel Moon - Partea 2: Cea care lasă cicatrici
  • USA Rebel Moon (Parte dos): La guerrera que deja marcas
  • USA Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
  • USA Rebel Moon: Phần Hai - Kẻ Khắc Vết Sẹo
  • USA Rebel Moon - Teil 2: Die Narbenmacherin
  • USA Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами
  • USA Rebel Moon-第2部:烙印之人
Premiéra v ČR:
19. 4. 2024
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Přístupnost:
13+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška


Podobné


Powered byJustWatch