Robin Hood

50%
Robin Hood

Robin (Taron Egerton – Kingsman), válkou zocelený bojovník, se vrací z křižáckých výprav, aby společně s svým maurským přítelem Malým Johnem (Jamie Foxx – Nespoutaný Django) povstal proti zkorumpované anglické vládě v moderní vzrušující akční podívané plné zběsilých bojů, epické válečné choreografie i nadčasové romantiky. (Vertical Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Nakonec to nebylo zas tak zlé. Teda,abych to uvedl na pravou míru,tak ten film je hodně ZLÝ,ALE viděl jsem rozhodně horší. Každopádně se vůbec nedivím,že se snímku do kin moc nechtělo. Celé mi to přišlo jako takový mix nedávného Krále Artuše a Bitvy u Thermophyl. To,že snímek vypráví jiný příběh o Hoodovi mi nevadí,ale co mi vadí je že to celé nedává vůbec smysl. Herci jsou fajn,ale zbytek stojí vážně za prd.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
8
Robin Hood ve stylu snímku 'Assassin's Creed'? Nakonec, proč ne. Fantazii se přece meze nekladou. Pokud na toto téma již bylo vše vyslovené, neboť snímků o této postavě bylo natočeno už opravdu bezpočet, proč s námětem nezačít experimentovat. A tak, po temnějším pohledu od Ridleyho Scotta, tu máme další překvapivý, šokující a rozporuplný snímek, jakým byl naposled počin z roku 2011 'Tři mušketýři'. Když se řekne Robin Hood, každý si vybaví romanticko-dobrodružný legendární příběh o zbojníkovi, který je po desetiletí znám již jako leckterá známá legenda, pohádka či pověst. Nic z toho tu však tentokrát opět není. Snímek je pojat v zábavném akčně-dobrodružném fantasy podání, což je nápad samozřejmě svým způsobem troufalý, ale jak je vidět, ne neuskutečnitelný. Jedná se tvůrčně o fantazijní nálož, čímž se na to můžeme dívat všelijak. Zábavný potenciál však snímek má.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Zhruba do půlky to ještě jde, pak se to ale začalo sypat. Pokusy o hlášky nefungují, ta romantika taky moc ne..přitom těmhle pokusům, natočit remake originálně docela fandím. Tady se to prostě ale moc nesešlo.


Dodatečné informace

Původní název:
Robin Hood (více)
  • USA Robin Hood
Premiéra v ČR:
10. 1. 2019
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
100 mil. USD
Tržby:
86,49 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Robin Hood je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch