Šampion Survivoru o třetí sérii: Dává Ivino odmítnutí imunity smysl?

Šampion Survivoru o třetí sérii: Dává Ivino odmítnutí imunity smysl?
Survivor Česko & Slovensko 2024 | TV Nova
Ivino odmítnutí imunity při kmenové radě se stalo velkým tématem fanoušků na sociálních sítích. MMA bojovník Samuel Krištofič alias Pirát a Nikča chtěli dát Ivě společně imunitu, aby se vyhnula duelu a hrozbě vyřazení ze soutěže. Jenže ona jejich nabídku k šoku všech odmítla, což se nikdy v historii soutěže nestalo. Následně pak byla v duelu vyřazena. Její rozhodnutí budí velké vášně a na názoru se ve studiu zprvu neshodli ani Vláďa s parťákem Danem.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
  • Voyo
34%
Právě Dan totiž odmítnutí imunity vůbec nechápe a považuje to za velký nevděk a velkou facku do tváře lidem, kteří se jí snažili pomoci. Vláďa se ovšem Ivy svým způsobem zastal a její rozhodnutí uznává. Bere totiž v potaz, že těsně před sloučením si mohou někteří účastníci říci, že pokračovat nadále v soutěži pro ně nemá smysl, a tak raději volí cestu odchodu. Myslí si pak, že právě Iva chtěla tuto možnost využít, a proto neměla o imunitu zájem.
Vláďa pak „viní“ Piráta s Nikčou, že situaci trochu lépe nevytušili a zbytečně se připravili o své půlky imunit. Tato výhoda jim totiž Iviným odmítnutím propadla, oni o svůj trumf přišli, a navíc před zbytkem kmene odhalili své karty. „Já to nedávám za vinu jí, dávám to za vinu jim, že nemají dobrý pohled na věc,“ říká bez obalu Vláďa. S Danem se pak shodují na tom, že právě Pirát s Nikčou dopadli z celé kmenovky nejhůře a na svou dobrotu šeredně doplatili.
Divočina z ostrova | 9. díl | Kinobox
Co dalšího tentokrát stihli v Divočině z ostrova probrat? Vláďa se mimo jiné rozpovídal o taktikách jednotlivých soutěžících, kdo má nejlepší strategii, nebo kdo je před sloučením kmenů v největším ohrožení. Promluvil také o tom, proč mu třetí série zatím přijde slabší než ty předešlé a proč doufá, že se tato situace v druhé polovině pořadu ještě zlepší. Vše se dozvíte v přiloženém videu.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: TV Nova, Kinobox