TV sledovanost: Iveta překonala důležitou metu. Stíny v mlze válcují Specialisty

TV sledovanost: Iveta překonala důležitou metu. Stíny v mlze válcují Specialisty
Iveta | Voyo
Tento týden se obešel bez výraznější seriálové novinky, pouze televize Prima malinko přeskládala svůj program, když ze sobotních večerů zmizel neúspěšný pořad Česko na grilu a středa už se musela obejít bez premiérového dílu oblíbené kriminálky Polda. V obou dnech však stanice vyřešila problém právě reprízami populárního detektiva v podání Davida Matáska. Jakým pořadům se jinak v průběhu minulého týdne dařilo nejvíce?
Iveta
Iveta
Iveta
66%
Seriál o Ivetě Bartošové se na televizi Nova překlenul do své druhé řady. I tentokrát platí, že jsou díly již delší dobu dostupné na platformě Voyo, to ale divákům evidentně vůbec nevadí. Naopak, televizní sledovanost totiž oproti minulým týdnům ještě narostla a poprvé překonala hranici milionu diváků. Na Ivetu se tak v neděli koukalo 1,025 milionu fanoušků, dosud držela rekord první epizoda s 999 tisíci diváky. Seriál se tedy znovu stal jasnou jedničkou večera.
Na druhém místě skončila repríza Kriminálky Anděl s 595 tisíci sledujícími a až na třetí příče se krčí sci-fi To se vysvětlí, soudruzi!, jejíž finále sledovalo necelých půl milionu lidí. Primácký propadák Vytoč mého agenta pak přilákal pouze 241 tisíc lidí.
Seriál Iveta: Co bylo ve skutečnosti jinak?
Superlov
Superlov
Superlov
76%
Nadvláda Novy pokračuje i v sobotu, kde populární soutěž Superlov stále drží vedení. Zde už však byl výsledek podstatně těsnější. Konkurenční Zázraky přírody totiž začínají show s Ondřejem Sokolem dotahovat. Zatímco Superlov přilákal 805 tisíc diváků, Zázraky si nenechalo ujít 769 tisíc fandů. Což znamená, že v následujících týdnech tu možná máme zaděláno na solidní souboj. Toho se ovšem pořád neúčastní Prima, která si sice po odsunu Česka na grilu na pondělní večery polepšila, reprízovaný Polda ovšem nedokázal přilákat více než 429 tisíc lidí.
Superlov
Superlov | TV Nova
Polda
Polda
Polda
61%
I přesto je však nasazení repríz Poldy menším úspěchem. Nejen, že se aspoň zvýšila sledovanost Primy při sobotních večerech, ale stále úspěšně vládne i těm středečním. I když náskok na konkurenci už logicky není tak vysoký, jako když byly ve středu vysílány premiérové díly Poldy. Opakování páté série ale přilákalo 706 tisíc věrných diváků, reality show Utajený šéf a Četnické humoresky pak číhají v závěsu s 578, resp. 564 tisíci sledujícími. Oba tituly navíc byly sledovanější v mladší kategorii diváků 15-54 let. I přesto se však dá nasazení starých případů Poldy považovat za dobrý tah.
Polda S06
Seriál Polda | Prima
Stíny v mlze
Stíny v mlze
Stíny v mlze
58%
Zatímco minule jsme tu rozebírali velmi těsný souboj mezi premiérovou druhou řadou Stínů v mlze a pondělní stálicí v podobě Specialistů, kdy od sebe oba seriály dělily pouze desítky tisíc diváků, tentokrát už byla výhra novinky od České televize mnohem jednoznačnější. Druhý díl Stínů v mlze si nenechalo ujít necelých 1,2 milionů diváků, zatímco na nové Specialisty koukalo 967 tisíc lidí. Tahák Novy tak nejspíš definitivně přišel o svou pondělní dominanci a našel vážného soupeře. Sledovanost Stínů v mlze naopak překonává předpoklady a jednalo se nejen o nejsledovanější pořad večera, ale rovnou celého dne.
Stíny v mlze
Stíny v mlze
Stíny v mlze
Stíny v mlze
Stíny v mlze
Díváte se na seriál Iveta? Nezapomeňte ho ohodnotit na Kinoboxu!
Zdroj: MediaGuru