Prohra Zdeňka Pohlreicha. Jeho nová show byla po mizerné sledovanosti odklizena na nový čas

Prohra Zdeňka Pohlreicha. Jeho nová show byla po mizerné sledovanosti odklizena na nový čas
Česko na grilu | FTV Prima
Soutěž Česko na grilu se proto ze sobotního hlavního vysílacího času odsouvá a o víkendu ji vůbec neuvidíme. Místo toho bude pro grilování rezervováno nově vysílání v pondělí od 21:30, tedy po dalším primáckém propadáku, komedii Lež na pláži. Jedná se tedy o slot, který by se dal neoficiálně nazvat místem odpadlíků. Už dříve se na pondělní večery stěhoval po svém neúspěchu i seriál Eliška a Damián. Na sobotu pak stanice nasazuje reprízy oblíbené kriminálky Polda. Ty přitom budou diváci vídat i ve středu večer.
Česko na grilu
Česko na grilu
Prima tak reaguje na neoddiskutovatelnou porážku, kterou v sobotním vysílání po uplynulé týdny zažívala. Už první díl Česka na grilu byl obří prohrou, když ho sledovalo pouhých 333 tisíc diváků. Vítězný pořad večera a hlavní konkurenci, soutěž Superlov, přitom vidělo o půl milionu lidí více. Tato propast se ovšem dále prohlubovala, diváky totiž nový formát evidentně vůbec nezaujal a čtvrtou epizodu si zapnulo už pouze 151 tisíc lidí. Více diváků přilákaly i České chaty snů, které vysílala Prima až po svém hlavní taháku. A to už se nedá nazvat jinak než debaklem.
Česko na grilu
Česko na grilu
Česko na grilu
Česko na grilu
Česko na grilu
Na Česko na grilu přitom Prima hodně sázela a doufala, že návrat Zdeňka Pohlreicha na „domácí“ stanici po Pohlreichově souboji restaurací na Nově diváky zaujme. Jenže „šéf“ je v roli přísného porotce příliš neokouzlil, hlavně je ovšem podle reakcí nezaujal celkový koncept pořadu a poněkud rutinní a nezáživná režie. A Pohlreich, jehož Prima v propagačních materiálech logicky promovala jako hlavní tvář projektu, si tak připisuje neúspěch. Na Primě už přitom chystá velký návrat do své nejslavnější show Ano, šéfe!, jež by měla na obrazovky dorazit příští rok. Uvidíme, jestli si dokáže po neúspěšné novince spravit chuť a zda Česko na grilu v novém vysílacím čase zázračně chytí druhý dech.
Podívejte se také na žebříček nejlepších seriálů dostupných na Prima+.
Zdroj: MediaGuru, FTV Prima