Podrobnosti o obsazení Fantastické čtyřky. Kdo z herců už se dříve objevil v marvelovce?

Podrobnosti o obsazení Fantastické čtyřky. Kdo z herců už se dříve objevil v marvelovce?
Fantastická čtyřka: Silver Surfer | Twentieth Century Fox
Pedro Pascal se ujme role Reeda Richardse, známého také jako Mr. Fantastica, vůdce týmu a jednoho z nejinteligentnějších lidí na Zemi. Pedro je známým hercem díky svým rolím v seriálech The Last of Us, Mandalorian, Hra o trůny a Narcos. Patří mezi nejobsazovanější herce současnosti, uvidíme ho také v druhém Gladiátorovi. O jeho obsazení do ikonické komiksové role se spekulovalo už delší dobu.
Fantastic Four
Fantastic Four
AI
72%
Vanessa Kirby převezme postavu Sue Richards, alias Invisible Woman. Sue je v komiksech manželkou Reeda a také vědkyní. Její schopností je zneviditelnění těla a manipulace s energetickými poli. Vanessa získala popularitu díky rolím v seriálu Koruna, Mission: Impossible - Fallout a nedávnému Napoleonovi.
Joseph Quinn se objeví jako Johnny Storm alias Human Torch. Johnny se dokáže transformovat v hořící bytost schopnou létat, což odpovídá jeho horkokrevné povaze. Joseph je známou tváří díky své roli Eddieho ve Stranger Things a účinkování v seriálU Kateřina Veliká. Jeho obsazení vyvolalo u části fanoušků nepochopitelnou bouři nevole. Tvrdí, že pro roli Johnnyho není herec dostatečně atraktivní.
Fantastická čtyřka: Víme obsazení! | Kinobox
Ebon Moss Bachrach ztvární Jacoba „Bena“ Grimma známého jako The Thing. Ben je členem týmu, který byl nejhůře zasažen vesmírným zářením a trvale zůstal ve své deformované podobě kamenné bytosti. Ebon se proslavil rolí v seriálu Medvěd. Zajímavé ovšem je, že už se v jednom marvelovském seriálu objevil – v krvavém Punisherovi.
Společně s oznámením obsazení přišlo i uvolnění plakátu a loga filmu, jež evokují 60. leta minulého století. Existuje proto velká fanouškovská teorie, že právě v tomto období se bude snímek odehrávat. Díky estetice a technologickému optimismu té doby můžeme očekávat zajímavé vizuální zpracování. Premiéra filmu s názvem The Fantastic Four je naplánována na 24. července 2025. Více detailů o každé postavě i obsazení naleznete ve videu.
Podívejte se na žebříček nejlepších komiksových filmů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Deadline, ScreenRant