Tetování na památku důležitých rolí. Kdo všechno nosí vzpomínku na film nebo seriál?

Tetování na památku důležitých rolí. Kdo všechno nosí vzpomínku na film nebo seriál?
Tom Holland v rozhovoru s Markem S. Allenem z ABC10 (originální video v článku). | ABC10
Tak například Bryan Cranston a Aaron Paul mají tetování na památku účinkování v seriálu Perníkový táta. Bryan si nechal vytetovat logo seriálu připomínající prvky z periodické tabulky, a aby mu tetování nepřekáželo při další práci, má ho schované na vnitřní straně pravého prsteníčku. To jeho kolega Aaron Paul má tetování většího rozsahu – hlášku No Half Measures –, kterou si nechal vytetovat na vnitřní stranu pravého bicepsu. Zajímavostí je, že pozorní diváci si jeho tetování mohli prohlédnout ve filmu Need for Speed.
tetovani-na-pamatku-dulezitych-roli-kdo-vsechno-nosi-vzpominku-na-film-nebo-serial
Aaron Paul ve filmu Need for Speed | Touchstone Pictures
Trvalou vzpomínku mají na své kůži i herečtí představitelé Avengers. Robert Downey jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans a Jeremy Renner si na oslavu premiéry Avengers: Infinity War nechali vytetovat jednoduché A. S nápadem prý přišla Scarlett a kromě Marka Ruffala do toho šli všichni.
Poměrně netradiční událost pro tetování si vybral herec Jeffrey Dean Morgan, který se spolu se svými hereckými kolegy ze seriálu Supernatural nechal potetovat na své svatbě. Fotky sebe i Jareda Padaleckiho a Jensena Acklese zveřejnil na svém Instagramu. Ale o jaké tetování se jedná, pánové dosud neprozradili.
To z úplně jiného soudku to vzali herci ze snímku Sebevražedný oddíl. Nejenže si nechali vytetovat slovo „skwad“, ale našli se mezi nimi i to, již tetování svým kolegům přímo vytvořili. Řeč je o herečce Margot Robbie, která potetovala svou kolegyni Caru Delevingne a dalšího nejmenovaného kolegu. Nápisem se na svém Instagramu pochlubil i Joel Kinnaman, u jehož kérky sice s náčiním vesele pózuje Will Smith, nicméně podle samotného Kinnamana má Will sice mnoho talentů, ale tetování mezi ně rozhodně nepatří, takže se nejedná o jeho dílo.
Herečky ze seriálu Prolhané krásky si po ukončení seriálu také nechaly udělat tetování. Každá má na svém ukazováčku vytetované počáteční písmeno jména své postavy.
A chybět nemohou ani sestry Starkovy neboli Sophie Turner a Maisie Williams. Obě herečky si nechaly vytetovat datum, kdy se staly součástí seriálu Hra o trůny. Společné tetování přitom prý chtěly velmi dlouho, dokonce uvažovaly o vlkovi, ale nakonec si vybraly 07.08.09. Sophie má pak na levé ruce ještě jedno tetování – vlčí hlavu domu Starků a pod ní hlášku The Pack Survives.
A vynechat nemůžeme ani další velkou tlupu herců, kteří se nechali označkovat. Jsou to herci z trilogie Pána prstenů. Orlando Bloom, Eliah Wood, Ian McKellen, Sean Astin, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Viggo Mortensen a Sean Bean si nechali vytetovat slovo „nine“, tedy devět, což je počet členů společenstva, které se vydalo zničit Sauronův prsten moci.
A nechybí ani jeden pavouček pro štěstí, kterého si na památku nechal vytetovat Tom Holland, když se stal Spider-Manem. Vybral si ale poměrně netradiční místo – chodidlo pravé nohy. Jak sám uvedl, bylo to dost bolestivé, navíc si ho musel nechat udělat třikrát, neboť mělo stále tendenci blednout.
Jedna herečka navíc nenosí pouze vzpomínku na seriál Glee, který jí změnit život, ale i na hereckého kolegu a bývalého životního partnera Coryho Monteitha, kterého během natáčení tragicky zemřel. Je jí Lea Michele, která má na Coryho památku vytetované číslo 5 jako vzpomínku na číslo dresu, jenž jako quarterback v seriálu nosil, jméno jeho postavy Finn a nakonec i jeho poslední slova, která od něj před smrtí slyšela. Na větu „I love you more“ jí tehdy odpověděl: „If you say so.“

Tip redakce
V kinech měl premiéru třetí díl Jurského světa, jenž volně navazuje na trilogii Jurský park z 90. let. Napadlo vás někdy, že dobrodružství s dinosaury je vlastně feministická antiutopie?