Jenna Ortega láká na druhou řadu Wednesday. Bude víc akce a hororu

Jenna Ortega láká na druhou řadu Wednesday. Bude víc akce a hororu
Wednesday | Netflix
Wednesday
Wednesday
81%
Jenna Ortega patří mezi nejžádanější mladé hvězdy filmového i televizního průmyslu. Právě kvůli seriálu Wednesday opustila franšízu Vřískotu a objeví se rovněž v novém filmu Tima Burtona, kterým bude Beetlejuice 2. Na galavečeru u příležitosti předávání cen Emmy se nechala slyšet, že už dostala některé části scénáře a že se diváci a divačky mají rozhodně na co těšit. „Mnohem víc se ponoříme do žánru hororu,“ prohlásila jednadvacetiletá herečka.
„Je to opravdu hrozně vzrušující, napříč celým seriálem. Zatímco Wednesday se potřebuje trochu vyvíjet, nikdy se úplně nezmění, což je na ní skvělé. V textu je strašně moc skvělých hlášek a myslím, že všeho je tak nějak víc. Třeba akce. Každá epizoda připomíná samostatný film, což je sympatické,“ prohlásila Jenna Ortega. Její roli není třeba představovat, Wednesday v první sezóně opustila rodinu a zapsala se na internární školu Nevermore Academy. Dohlíží na ni nezbytná Věc a v jedničce se objevil také strýček Fester (Fred Armisen). Morticii Addams si zahrála Catherine Zeta-Jones a Gomeze Addamse Luis Guzmán.
Wednesday
Wednesday | Netflix
Ortega už dříve v rozhovoru se svou vrstevnicí Elle Fanning pro Variety prohlásila, že romantické směřování první řady se odehrávalo na úkor temnější, hororovější linky. „Rozhodli jsme se, že posílíme hororové aspekty. Nakonec je to seriál, kde se objevují upíři, vlkodlaci a jiné nadpřirozené bytosti, takže to nemůžeme brát tak vážně. Zbavíme se všech romantických linek spojených s Wednesday, což je skvělé,“ řekla herečka, nominovaná za svůj výkon na Emmy.
Produkce seriálu Wednesday se nyní stěhuje z Rumunska do Irska, kde by se mělo začít natáčet v dubnu. Podívejte se na nejlepší hororové seriály Netflixu podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.
zdroje: Collider, Variety, The Hollywood Reporter