Legrace nebude - s Mattem Damonem nemáme v roli Robina počítat

Legrace nebude - s Mattem Damonem nemáme v roli Robina počítat
No a jelikož Bena pojí dlouholeté přátelství s Mattem Damonem, který právě propaguje svůj nový snímek Elysium, zeptali se ho novináři na jeho reakci.
"Myslím si, že to bude skvělé," nechal se slyšet Matt. "Bude to paráda. Vím, že je na netu mnoho nespokojených lidí. Osobně si myslím, že to bude zábava. Nejde přeci hrát Krále Leara. Je to Batman. Se všemi jeho dovednostmi. Pokud někdo viděl Arga a Město a veškerou práci, kterou Ben v několika posledních letech dělal, tak ví, že je jeho práce odlišnější, zajímavější a složitější než Batman. Ten jen sedí ve své kápi a šeptá na lidi tajemným hlasem. To part Bruce Waynea je větší výzvou a v té bude Ben skvělý. A určitě můžu říct, že já jeho Robin nebudu."
Bourneův mýtus
Bourneův mýtus | 2004 Universal Pictures
No a co se týče posledních zvěstí o Mattově možném návratu k snímkům o Bourneovi?
"Jen se snaží tu oživit sérii a mně to nevadí," uvedl Matt na adresu snímku Bourneův odkaz. "S filmy, co jsem dělal, to ale nemá nic společného. Studio má pro to své důvody - zejména finanční. Nikomu to neupírám. Jsem Jeremyho velký fanoušek a jeho snímek k těm mým nepřirovnávám, protože on Jasona Bournea nehrál. Jeho snímek je totálně odlišný."
Paul Greengrass, Matt Damon
Tak co, zní vám to jako informace, že by se Matt mohl k roli vrátit? Mně tedy ne, každopádně je jasné, že Jeremy Renner si jako Aaron Cross svou roli zopakuje a pojede v nastavených kolejích. Tedy, pokud se Matt nakonec nenechá přemluvit a studio Universal Pictures nepřistoupí na jeho požadavek, jímž je návrat Paula Greengrasse a sakra kvalitního scénáře.
Za mě jen mohu říci, že to, že se neujme role Robina, je vynikající zpráva. :-)