O čem bude vyprávět film se sladkým názvem Maggie? Tři slova: Zombie, apokalypsa a Schwarzenegger!

O čem bude vyprávět film se sladkým názvem Maggie? Tři slova: Zombie, apokalypsa a Schwarzenegger!
Plán útěku
Zombies jsou zkrátka v kurzu a bývalý guvernér Kalifornie toho hodlá využít. Návrat Arnolda Schwarzeneggera k herectví byl velkou mediální zprávou. Jeho první sólovka Konečná však (navzdory slušným ohlasům) vydělala ve Spojených státech směšných 12 milionů. Arnoldovou pozicí to značně otřáslo a je otázkou, jestli je pro něj v kinech ještě místo. Terminátor 5 by měl táhnout sám o sobě, jistou šanci mají i Trojčata (pokud na ně skutečně dojde). Velkou neznámou je naopak Escape Plan, kde hraje se Sylvesterem Stallonem, jehož poslední sólovka Jedna mezi oči také kiny prošuměla.
Plán útěku
Plán útěku
Ale nic není ztraceno. Konečná i Jedna mezi oči byly ryzí poctou osmdesátkám a tudíž se chtěly zavděčit tehdejším divákům. A ona je jedna věc, pokud máte nabušenou hereckou sestavu v Expendables, kde tím pádem máte i větší základnu diváků, nebo když si razíte cestu sólo. Pro podobné matadory už tu není místo. Jak ovšem léta ukazuje Bruce Willis, není problém zůstat v kurzu, když se člověk nebojí žánrově experimentovat. A právě tímhle směrem se hodlá Arnold vydat v zombie-filmu Maggie.
Arnold by se měl podle Variety ujmout hlavní role otce, který se po vypuknutí nákazy vydá na dlouhou cestu, aby našel lék pro svou malou dceru, jíž pokousala zombie. Trochu to připomíná současný herní hit The Last of Us (a nejspíš nepůjde o náhodu), nicméně scénář Johna Scotta 3 již nějakou dobu leží na Černé listině, kde jsou ty nejlepší nezprodukované scénáře.
co-cem-bude-vypravet-film-se-sladkym-nazvem-maggie-tri-slova-zombie-apokalypsa-a-schwarzenegger
Hra pro Playstation 3 The Last of Us je příběhem Joela a Ellie, kteří společně putují zamořeným světem. Jde o ohromný hit. Inspirují se hrou tvůrci Maggie?
Režie Maggie se chopí debující Henry Hobson, který doposavaď převážně točil reklamy a tvořil titulky pro hity jako Zkažená úča a Sněhurka a lovec.
Arnold vs. armáda zombies, jak vám to zní? Já osobně se docela těším.