Maggie

49%
Maggie

Arnold Schwarzenegger se ve filmu ujme role otce, který se po vypuknutí nákazy vydá na dlouhou cestu, aby našel lék pro svou malou dceru, než se promění v zombie.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Tímto Arnold Schwarzenegger musel zavřít hubu všem pochybovačům,kteří kdy řekli,že nemá herecký talent. Příběh otce jenž se nechce vzdát své dcery je výborný sám o sobě. Maggie je horor,který neděsí,ale na oplátku toho nabídne mnohem víc. Atmosféra je napínavá a hutná. Arnie dobře zvládá dramatické pasáže a jeho výkon dotváří můj pozitivní dojem z tohoto filmu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
10
S ohledem na daný žánr se jedná o naprosto fenomenální snímek, který svým psychologicko-depresivním pojetím s přesahem do artu takřka boří veškeré hororové ambice jaké jsme doposud znali. Horor a art? Tak to tu ještě nebylo a režijní debutant Henry Hobson nám tak názorně ukázal, že ani tento skutek není nezanedbatelným. Překvapení ale není jenom v tomto ražení. Kupodivu je i účastí Arnieho, který nás tímto přesvědčil, že ani filmové umění mu není cizí a že si na takovou roli s přehledem troufne. Milující otec své nakažené dcery pomalu se měnící v Zombie je v jeho podání úžasný a s ohledem na jeho předešlé role si říkám, kde se to v něm vzalo? Námět postupně se měnící náctileté dívky v tzv. živou mrtvolu, kdy její otec má ohromné potíže se s tím smířit a tím také nemalé ambice jí neustále chránit, tu ještě nebyl. Onen artový profil a velice depresivní pomalost vyprávění takřka spadá do kategorie pro náročného diváka a to rozhodně Arnieho po akci dychtící fanoušci nejsou. A tak je snímek jen pro určitý okruh diváků, kteří daleko lépe umí ocenit nejen onu myšlenku příběhu, ale i veškeré přirozené lidské citové výjevy se tu nacházející.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Arnie jako zodpovědný otec kašle na všechny karantény, nechá si svou teen zombie dcerku u sebe a čeká s ní až do konce. Depresivní atmosféra a Arnieho smutný kukuč jsou fain, ale nějaké sžití s postavami se u mě boužel nekonalo. Navíc je to fakt nuda.

Dodatečné informace

Původní název:
Maggie (více)
  • USA Maggie
Premiéra v ČR:
25. 11. 2015
Země původu:
USA, Švýcarsko
Rozpočet:
4 mil. USD
Tržby:
0,19 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Maggie je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch