Letní kino na střeše Centra Černý Most nabízí další filmové hity

Letní kino na střeše Centra Černý Most nabízí další filmové hity
Letní kino Centrum Černý Most | Paramount Network
Všechny čtvrteční večery v průběhu celého léta patří na střeše Centra Černý Most filmovým projekcím. Oblíbené Paramount MAX kino přináší divákům a divačkám novinky světové kinematografie i oblíbené evergreeny. Zcela bezplatně se můžete přijít podívat ještě na komedii Fotr je lotr s Benem Stillerem. Opálení a svalnatí strážci pořádku se budou prohánět na písečných plážích v Pobřežní hlídce a do Vanilkového nebe vás vezmou Tom Cruise a Penelope Cruz. Konec srpna pak přinese loňský hit Ztracené město a děti se s prázdninami rozloučí promítáním filmu Ježek Sonic 2.
Fotr je lotr
Fotr je lotr
71%
Greg Focker je až po uši zamilovaný do Pamely, proto je připravený poznat rodinu své vyvolené. jenže její otec, někdejší agent CIA, od přírody nedůvěřivý a podezíravý, si ho chce pořádně proklepnout. Pro jeho prvorozenou evidentně není dost dobrý někdo, kdo nemá kladný vztah ke kočkám, je zaměstnaný v nemocnici jako „zdravotní bratr“ a na něhož detektor lži prozradil, že zná pornofilmy. Gregovi se navíc daří nechávat za sebou spoušť. V jednu chvíli už to vypadá, že si ho Pam vůbec nevezme.
Pobřežní hlídka
Pobřežní hlídka
59%
Červené plavky a plovák stejné barvy, těla samý sval a šlacha. Vídali jsme je rádi, zvlášť ti, kteří se zrovna topili. Pobřežní hlídka se stala fenoménem a jedním z nejúspěšnějších seriálů v televizní historii. Původní Mitch Buchannon je už sice dávno v důchodu, to však neznamená, že by lidi dál nepotřebovali tahat z vody. Nová Pobřežní hlídka je řízná akční komedie, které nejsou svatí ani utopenci.
Vanilkové nebe
Vanilkové nebe
70%
Mladý newyorský nakladatel a vyhlášený sukničkář David umí žít. Přesto má pocit, že mu stále něco uniká. Jedné noci potká dívku svých snů, a i když je velkým stratégem milostných pletek, vzápětí ji ztratí. Davidova partnerka brzy pochopí, že se nové známosti nevzdá, ale nemíní jí postoupit své místo. Automobilová nehoda, při níž je David těžce zraněn v obličeji, je pak tečkou za jejich vyhroceným vztahem. Pro Davida se tak možná otvírá zcela nová životní kapitola...
Ztracené město
Ztracené město
57%
Spisovatelka Loretta Sage píše úspěšné romány, které se odehrávají na těch nejexotičtějších místech. Že prakticky nevystrčí paty ze svého bytu, je vedlejší. Dalším paradoxem je fakt, že jejího dvorního hrdinu, okouzlujícího dobrodruha Dashe, ztělesňuje na obálkách jejích knížek velmi nepraktický ňouma Alan. Rád by udělal něco hrdinského. Dostane příležitost, když lehce šílený miliardář spisovatelku unese přímo před jeho očima. Alan se rozhodne svou autorku zachránit. A bude to stokrát šílenější než to, o čem se Loretta rozepisuje na stránkách svých bestsellerů. 
Ježek Sonic 2
Ježek Sonic 2
71%
Pichlavý hrdina nejúspěšnějšího zahraničního filmu roku 2020 v českých kinech se vrací, aby se znovu postavil neodbytnému zlosynovi, doktoru Robotnikovi, kterému se podařilo vrátit na Zemi z vyhnanství.
Promítání letního kina, za kterým stojí kanály Paramount Network a Prima MAX, i letos doplňují stand-up vystoupení komiků známých z pořadu Comedy Club. Do konce prázdnin se můžete těšit na vystoupení Jaroslava Cermana, Tomáše Plhoně, Jiřího Charváta nebo Lucie Macháčkové.
Vstup na akci, kterou pořádá primácká agentura SOLOOTIONS, je jako vždy pro všechny zdarma.