Padla první klapka nového Batmana

Padla první klapka nového Batmana
Robert Pattinson | Cinedigm/Warner Bros. Pictures
Studio Warner Bros. toužilo po dalším samostatném batmanovském snímku už dlouhá léta. Původně se zdálo, že u netopýřích uší zůstane Ben Affleck, který Batmana ztvárnil už ve snímku Batman v Superman (2016), ale jelikož se nejedná zrovna o nejpopulárnější film (o Lize spravedlnosti nemluvě), bude nakonec připravovaný sólový snímek opět s jiným hereckým představitelem. Tentokrát s bývalou hvězdou série Stmívání (2008), která ale v průběhu času čím dál tím víc dokazovala, že opravdu má talent a hrát umí. Robert Pattinson to dokázal už například ve snímku Tulák (2014) a také v horůrku Maják (2019), což je možná i jeho vůbec nejlepší role. Takže žádný strach, pokud jste stále ještě traumatizováni z jeho podání světélkujícího upíra Edwarda, vězte, že od té doby se herec opravdu posunul.
S jeho obsazením ovšem taktéž vyvstala touha dozvědět se, jak bude Pattinson v batmanovském úboru vypadat. Přeci jenom Batman by měl vypadat charismaticky a zároveň trochu hrozivě, přičemž od dob Schumacherova propadáku Batman a Robin (1997), ve kterém se diváci smáli batmanovským bradavkám, víme, že se to nemusí vždy povést. Není ale jedinou postavou, diváci se také nemohou dočkat, až uvidí novou verzi Catwoman, Hádankáře a Tučňáka. Nechme se tedy překvapit.
Celá produkce se odehrává v Londýně, zatím ještě není zcela potvrzené, zda název „The Batman“ bude opravdu oficiálním titulem filmu. Snímku se v kinech dočkáme nejspíš v červnu roku 2021.
Robert Pattinson
Chris O'Donnell, George Clooney
Poznáte oblíbené filmy po přečtení jedné věty?