Kdo by mohl natočit pokračování Ant-Man and the Wasp?

Kdo by mohl natočit pokračování Ant-Man and the Wasp?
Ten sice nevydělal tolik, co superhrdinská týmovka, ale naštěstí vydělal dost na to, aby studio dalo pokračování zelenou (454 mil. dolarů). Pro srovnání, první Captain America utržil v kinech po celém světě relativně skromných 370 mil. dolarů a Thor 449 mil. dolarů. V Marvelu tedy věří, že by mravenčí hrdina a nově také Wasp (Evangeline Lilly) mohli ve společném filmu, který je naplánován na rok 2018, překonat půl miliardu a přiblížit se například Strážcům galaxie, kteří si minulý rok přišli na velmi pěkných 775 mil dolarů. 
Marvel mimochodem díky momentálnímu nasazení Ant-Mana v Číně do kin, kde se filmu daří, pokořil hranici vydělaných 9 miliard dolarů, což je rekord.
A kdo by se mohl posadit do režisérského křesla? Podle serveru The Hollywood Reporter právě probíhají jednání s Peytonem Reedem, jenž stojí za prvním dílem, a vypadá to, že si spolu nakonec plácnou. Reed se totiž již v minulosti nechal slyšet, že by případné pokračování milerád sám natočil. Zatím si však budeme muset počkat na oficiální vyjádření studia.
Ant-Man and the Wasp dorazí do českých kin 5. července 2018.
P.S. Ant-Mana se v kinech dočkáme už příští rok, neboť se objeví po boku dalších hrdinů v epickém pokračování Captain America: Občanská válka.