Nejkrásnější herečky současnosti. Jak dopadly Češky?

Nejkrásnější herečky současnosti. Jak dopadly Češky?
Jsou krásné, úspěšné a vděčíme jim za to, že se i na špatné filmy alespoň "dobře kouká". O pořadí rozhodujete vy svým hlasováním.
20. PENÉLOPE CRUZ
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-19
Španělská modelka a herečka, jež dostala diváky svou neuvěřitelnou smyslností. Světu ji představil Pedro Almodóvar snímkem Vše o mé matce.
19. JENNIFER ANISTON
Jennifer Aniston
Pro většinu z nás bude Jennifer vždy Rachel z Přátel. Nelze jí ale upřít, že si nejen na svém vzhledu, ale i na komediálním talentu vybudovala též úspěšnou filmovou kariéru. A její nymfu z Šéfů na zabití máme také rádi :)
18. MICHELLE PFEIFFER
Michelle Pfeiffer
Michelle nám nestárne. V branži je přes třicet let a pořád nás dokáže ohromit svou krásou. Jsme hodně zvědaví, jak bude vypadat v druhém Ant-Manovi.
17. MONICA BELLUCCI
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-16
Italská herečka a modelka. Svou kariéru také odstartovala ve třinácti, v jejím případě šlo ale o modeling. K filmu pronikla až počátkem devadesátých let. Okouzlila nás jako Malena a sexy mrška v Matrixu.
16. JESSICA ALBA
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-4
Jessica svou filmovou kariéru začala ve třinácti letech a od té doby nemá o role nouze. Získala si nás svými křivkami v hitu Sin City - Městu hříchu.
15. MEGAN FOX
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-20
Mega je herečka, která umí dělat potíže. Současně ale přitahuje úspěch, takže si může dovolit prohlásit i to, že je třeba Michael Bay Hitler. 
14. EVANGELINE LILLY
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
Evangeline nás přímo ohromila v seriálu Ztraceni. Jako Kate si získala početnou základnu fanoušků, která od té doby doufá, že ztroskotá právě u nich. Ve světě filmu ji v poslední době vídáme čím dál častěji.
13. KATE BECKINSALE
Kate Beckinsale
Všichni jsou v pohodě | Miramax Films
Kate máme rádi v obou polohách - s americkým i rodilým britským akcentem. Obojí je v jejím podáním k sežrání. Kate je dříč a je to na ní vidět, pevnost jejího zadku by jí mohly závidět i o několik dekád mladší kolegyně.
12. LIV TYLER
Liv Tyler
Liv není úplně typická kráska (přeci jen má rysy svého otce Stevena Tylera), díky tomu je ale snadno zapamatovatelná. A znovu platí: čím starší, tím lepší.
11. OLIVIA WILDE
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-28
Americká herečka a modelka si získala početný zástup fanoušků rolí Třináctky v seriálu Dr. House. Od té doby jde z filmu do filmu. Přestože ji diváci znají především s tmavými vlasy, je překvapivě blondýnou.
10. ANNE HATHAWAY
Anne Hathaway, Patrick Wilson
Anne je také jednou z těch, která nepatří mezi klasické hollywoodské krásky, ale o to zajímavěji působí. Navíc má čuch na skvělé role, což se vždy počítá.
9. SALMA HAYEK
Salma Hayek
Salma Hayek / Machři 2
Salma má temperament, přirozenou krásu a křivky, kvůli kterým by jiné ženy (a nejspíš i muži) zabíjeli. Vždycky doufáme, že nějaký ten knoflík odletí...
8. CHARLIZE THERON
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-25
Herečka s jihoafrickými kořeny se nejspíš upsala ďáblu. Jak jinak si vysvětlit, že Charlize dnes vypadá stokrát lépe než před dvaceti lety, kdy u filmu začínala? Je ale pravdou, že už jí to dost slušelo v Playboyi v roce 1999.
7. ANGELINA JOLIE
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-21
Majitelka nejsmyslnějších rtů a dnes již také režisérka, která nikdy neměla nouzi o velkou přízeň diváků. Škoda jen, že v poslední době začíná svou váhou připomínat děti, kterým jezdí s Bradem do Afriky pomáhat.
6. JENNIFER LAWRENCE
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence | Lionsgate
V současné době pravděpodobně největší ženská hvězda Hollywoodu, která dokazuje, že žena může dostávat nejen silné role, ale být za ně i dobře placená. Jennifer má prořízlou pusu a velký talent - obojího si ceníme.
5. NATALIE PORTMAN
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-26
Natalie naprosto ohromila svět svým filmovým debutem ve třinácti letech v hitu Luca Bessona Leon z roku 1994. U chlapů celého světa si pak jednoznačně šplhla tím, že se stala ozdobou Star Wars (epizody I - III).
4. KEIRA KNIGHTLEY
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-22
Keira má tvář klasické hollywoodské hvězdy z padesátých let. Největšího úspěchu dosáhla v roce 2003 v Pirátech z Karibiku, své diváky si ale našla již o rok dříve v povedené sportovní komedii Blafuj jako Beckham.
3. MILA KUNIS
15-nejkrasnejsich-herecek-soucasnosti-23
Mila, která má v rodném listě Ukrajinu, se prosadila sitcomem Zlatá sedmdesátá, kam se dostala podvodem - tvůrcům tvrdila, že je jí 18, i když jí bylo ve skutečnosti 14. My jim děkujeme, že v Mile rozpoznali talent.
2. EMMA WATSON
Emma Watson
Hermione Grangerová to u vás téměř vyhrála. Nedivíme se. V posledních letech neskutečně vyzrála a má šarm, jaký jsme vídali u francouzských hereček. Na Emmu je skutečná radost pohledět, ať dělá co dělá.
1. SCARLETT JOHANSSON
Scarlett Johansson
Scarlett se dlouhodobě drží na špici vašeho zájmu. A je to jednoznačně sympatické vítězství - navzdory smyslnějším rtům připomíná Scarlett fajn holku od vedle, s níž můžete jít na kafe. Snad se nám brzy vrátí jako Lucy.
A kde že jsou české herečky?
Rozhodně je zajímavé, že když myslíte na všechny herečky světa, tak se ty české (a i slovenské) malinko vytrácejí a pořadí není úplně stejné, jako když se jedná čistě o české a slovenské herečky: Nejkrásnější české a slovenské herečky současnostiNejvíce se mezi herečkami umístila Barbora Seidlová, kterou jste v hlasování "vyhnali" na 28 pozici.
Barbora Seidlová
Na 33. místě pak skončila oblíbená Tereza Voříšková, která dlouhodobě platí za ozdobu českého filmu. A nějaký osobní československý tip? Jednoznačně nám ve vašem TOP výběru nejhezčích hereček chybí nádherná Vlastina Svátková. Vlastina je "materiál" přímo hollywoodských rozměrů!
nejkrasnejsi-herecky-soucasnosti-jak-dopadly-cesky
Nesouhlasíte s výběrem? Pak HLASUJTE pro nové pořadí: ZDE. Musíte být přihlášeni přes facebook nebo kinobox.cz a následně si žebříček aktivujete: [přidat mezi mé žebříčky]. Pak už jen dávejte hlasy, nebo přidávejte nové tváře na kartě osobností.      
15 nejkrásnějších hereček roku 2016?
Obrázek článku