Matrix Reloaded

80%
Matrix Reloaded

Ve druhém díle trilogie Matrix pokračuje Neo společně s Morpheem a Trinity v boji proti počítačovým vládcům univerza. Čeká je boj s armádou strojů a jejich arzenálem počítačově nelidských schopností a zbraní. Pokud ale chtějí zastavit zotročování lidstva, není jiná možnost než boj na život a na smrt. Nezbývá jim nic jiného než proniknout hluboko do struktur Matrixu a během 72 hodin objevit a zlikvidovat centrum Zion i s jeho pomocnými jednotkami. A aby toho nebylo málo, Neo ze svých temných nočních můr ví, že Trinitiným osudem je smrt. Neo se však proti osudu už jednou dokázal vzbouřit ...




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
První Matrix byl a je absolutní modlou z které kult přímo stříká. Tohle pokračování je o poznání horší,ale stále se jedná o velmi slušný snímek. Tedy hlavně vizuální stránka je opět úchvatná a dokonalá. Za to scénář hodně skřípá a občas jakoby nevěděl kudy kam.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
9
První Matrix lze překonat jen těžko. Myšlenka už byla vyřčena a teď se tvůrci správně zaměřili na více akce a oku lahodící scény. Byl to perfektní tah. 100% už nedám, to jsem dal prvnímu dílu, přesto je pro mě i druhý Matrix perfektní dílko hodno svého jména.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Zklamalo mě to v mnoha ohledech. Je to pěkný videoklip, ale to je tak vše. Bez emocí, bez smyslu. A triky obou sequelů stárnou mnohem rychleji.

Dodatečné informace

Původní název:
Matrix Reloaded (více)
  • Austrálie Matrix Reloaded
  • Austrálie La matrice rechargée
  • Austrálie Matrica: Pertrauka
  • Austrálie Matrix II
  • Austrálie Mátrix - Újratöltve
  • Austrálie Матрица: Перезагрузка
Premiéra v ČR:
22. 5. 2003
Distributor:
Warner
Země původu:
Austrálie, USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
150 mil. USD
Tržby:
738,6 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Matrix Reloaded je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Matrix Reloaded


Podobné


Powered byJustWatch